Život

Highlighty týždňa: Novinka od IMT Smile a zasnúbenie Lady Gaga

"Uplynulý týždeň bol plný prekvapení. Internet zaujala Lady Gaga so svojím prsteňom a kapela IMT Smile s novou skladbou Pri tebe. "

Webmagazin.sk, 23. februára 2015 13:00
Lady Gaga na tohtoročných Oscaroch. Foto: TASR/AP
Americká speváčka Lady Gaga oznámila svoje zasnúbenie sa s hercom Taylorom Kinneyom (33), informovala tlačová agentúra AP. Popová hviezda zverejnila v pondelok na svojom konte na Instagrame snímku prsteňa na svojej ruke a napísala: "Dal mi svoje srdce na (sviatok sv.) Valentína a ja som povedala ÁNO!" V nedeľu vystúpila na 87. slávnostnom vyhlasovaní filmových Oscarov, ktoré bude moderovať Neil Patrick Harris.
Lady Gaga a Tony Bennet priniesli trochu jazzu na tohtoročné Grammy.


Zomrel majiteľ spoločnosti, ktorá vyrába Nutellu


Vo veku 89 rokov zomrel vlastník čokoládového a cukrovinkárskeho impéria Ferrero Group a najbohatší človek v Taliansku Michele Ferrero. Miliardár zomrel doma v Monaku po mesiacoch boja s chorobou. Spoločnosť je celosvetovo známa pre svoju čokoládovo-orieškovú nátierku Nutella, pralinky Ferrero Rocher či Kinder vajíčka. Ferrerovo úmrtie vyvoláva otázky ohľadne budúcnosti spoločnosti.

IMT Smile s novou hudbou



Skupina IMT Smile pripravila fanúšikom valentínsky darček v podobe novej skladby Pri Tebe. Je v poradí už tretím singlom z očakávaného nového albumu Na ceste 1979, ktorý vychádza už o necelý mesiac. Spolu s novým singlom skupina zverejnila aj obal albumu. Týždeň po vydaní nového albumu vyštartuje skupina na koncertnú šnúru s názvom Na ceste tour.

Unicef upozorňuje na detské nevesty


Nové video Unicefu a hudobného producenta známeho pod menom RL Grime porovnáva šokujúce rozdiely medzi životom detskej nevesty a životom školáčky. Každý rok totiž počas tehotenstva alebo pôrodu zomrie 70 000 dievčat vo veku 15 až 19 rokov. Video, ktoré upozorňuje na detské sobáše, nakrútili v africkom Čade.


ODPORÚČAME AJ:
Sedem druhov rodičov, ktorých každý nenávidí
Desať vecí, ktoré nikdy nesmiete povedať žene
Osem zlozvykov, ktoré vyvolávajú stres
Aj vaše dieťa miluje zrkadlá? Zistili sme prečo
Zvládnite pracovný pohovor bez stresu. Poradíme vám ako


Komentáre