Život

Highlighty týždňa: Hudobné ocenenia a Robbie Williams na Slovensku

"Higlighty týždňa sú tu znova. Prečítajte si, čo zaujímavé sa stalo minulý týždeň. "

Tomáš Kušnír, 20. apríla 2015 14:00
Robbie Williams. Foto: TASR/Michal Svítok
Plnú náruč Robbiemu Williamsovi otvorila v sobotu večer (18.4.) Bratislava. Slovenská metropola bola jedným z miest súčasnej svetovej hviezdy v rámci Let Me Entertain You Tour. Do Bratislavy priletel z poľského Krakova, kde koncertoval deň predtým. Tohtoročné turné je symbolickou oslavou 20. výročia spevákovej sólo kariéry. Druhú časť európskej šnúry absolvuje v júni, júli a auguste. The Let Me Entertain You Tour je už Robbieho jedenástym koncertným turné.

Anete Langerovej ide karta



Zdroj: youtube.com

Speváčka Aneta Langerová bola hviezdou galavečera, na ktorom odovzdávali hudobné ceny Anděl 2014. Štyrikrát si prišla vo štvrtok večer (16.4.) na javisko pražského Hudobného divadla Karlín prevziať sošku Anděla z dielne výtvarníka Jaroslava Rónu. To všetko za úspešný album Na Radosti a pieseň Tráva z tohto albumu. Počas 24. ročníka cien Czech Music Awards uviedli Hanu Zagorovú do Siene slávy českej populárnej hudby.


Šesťdesiatpäťročná matka trinástich detí čoskoro porodí štvorčatá


Šesťdesiatpäťročná Nemka, matka 13 detí, má o dva mesiace porodiť štvorčatá. Berlínska učiteľka Annegret Raunigková čoskoro pôjde do dôchodku a už teraz má ratolesti vo veku od deväť do 44 rokov, ktoré splodila s piatimi rozdielnymi mužmi. Raunigková uviedla, že sa opätovne rozhodla pre ďalšie tehotenstvo za pomoci umelého oplodnenia, pretože jej najmladšie dieťa chcelo súrodenca.


Filmové ceny MTV sú rozdané


MTV Movie Awards. Foto: TASR
Ľúbostný príbeh dvoch tínedžerov, ktorí majú rakovinu, The Fault in Our Stars, získal hlavnú cenu za najlepší film roka na 24. slávnostnom udeľovaní filmových cien televíznej stanice MTV (MTV Movie Awards). Herečka Shailene Woodleyová si odniesla tri ceny. O víťazoch rozhodli diváci v online hlasovaní. Cenu za najlepší mužský herecký výkon dostal Bradley Cooper za postavu vo filme American Sniper. Channing Tatum si odniesol cenu za najlepšie komediálne vystúpenie vo filme 22 Jump Street.



ODPORÚČAME AJ:
Nasledujte svoje sny: Tu je desať dôvodov, prečo sa to oplatí
Desať vecí, ktoré ste o Einsteinovi nevedeli
Jozef Banáš uvádza v Indii nemeckú literatúru
Harry Morgan alias plukovník Potter zo seriálu M.A.S.H. by mal stovku
Do kín vstupuje prvý iránsky upírsky western Sama nocou tmou
Leona Lewis: Za úspech vďačí speváckej súťaži

Komentáre