Život

Highlighty týždňa: Grazie Bratislava, zaznelo z úst Erosa Ramazzottiho

"Na Slovensku koncertovala ďalšia hudobná hviezda. Taliansky spevák Eros Ramazzotti zaspieval svoje najväčšie hity."

Webmagazin.sk/Tomáš Kušnír, 21. marca 2016 15:00
Na archívnej snímke taliansky spevák Eros Ramazzotti. Foto: TASR/AP
Grazie Bratislava zaznelo viackrát v priebehu utorkového večera na bratislavskom Zimnom štadióne Ondreja Nepelu. Ďakoval známy taliansky spevák a muzikant Eros Ramazzotti, ktorý prišiel v rámci svetového Perfetto Tour predstaviť do slovenskej metropoly svoj najnovší štúdiový album. Diváci zborovo spievali refrény viacerých známych hitov, medzi nimi Se bastasse una canzone či Un' altra te. Z Bratislavy vedie jeho cesta do Mníchova.


Televízny kuchár Jamie Oliver s manželkou budú mať piate dieťa


Manželka britského televízneho kuchára Jamieho Olivera čaká v auguste ich piate dieťa. Manželia to prezradili médiám vo štvrtok, keď boli na londýnskej premiére filmu Orol Eddie. Píše, že Jamie a jeho žena Jools oslávili vlani 15. výročie svadby a zatiaľ majú tri dcéry vo veku 13, 12 a 6 rokov a 5-ročného syna. Nastávajúca mamička má 41 rokov a má z tehotenstva veľkú radosť.

Coco Chanel mohla byť nemeckou agentkou


Cococ Chanel. Foto: flickr.com
Zakladateľka francúzskeho módneho domu Coco Chanel mohla počas druhej svetovej vojny spolupracovať s nacistami. Podľa britského denníka Daily Mail o tom svedčia dokumenty z archívov zverejnené v stredu vo Francúzsku. V jednom z materiálov sa píše, že Gabriele Chanelová bola v rokoch 1942-1943 milenkou a agentkou baróna Hansa Günthera von Dinklage, ktorý v roku 1935 zastával funkciu atašé na nemeckom veľvyslanectve v Paríži.

Festival Sziget má ďalší tromf. Speváčku Rihannu


Do zoznamu účinkujúcich na festivale Sziget pribudla speváčka Rihanna, ktorá vystúpi 11. augusta. Budapeštianskemu festivalu, ktorý sa uskutoční 10.-17. augusta, tak pribudla ďalšia svetová ikona. Program nie je ešte finálny, už teraz sú v ňom popri Rihanne hviezdy ako Muse, David Guetta či Sia. Tento nielen hudobný festival, ale aj podujatie s nehudobným programom privíta ročne ľudí z viac než 90 krajín sveta.


ODPORÚČAME TIEŽ:
Kľúčom k vyriešeniu sýrskej krízy je pochopenie jej rozmerov
Napriek snahám ochranárov je nosorožec stále kriticky ohrozeným druhom
Päť vecí, ktoré vás v škole nenaučia
Používa slovenský maloobchod inovácie?
Svetové médiá píšu o Slovensku: Odporúčajú Tatry aj Banskú Štiavnicu

Komentáre