Technológie

Vodotesný už môže byť aj iPhone, stačí pridať vhodný obal

"Mophie obal pre smartfón Apple iPhone 6, ktorý zásadným spôsobom chráni tento drahý kus elektroniky. Okrem vstavanej batérie je aj vodotesný. "

Erik Stríž, 7. mája 2015 14:00
Mophie Juice Pack H2PRO Foto: Mophie
Moderné mobilné telefóny sú niečím, čo zásadne ovplyvňuje naše životy. Väčšinou veľmi pozitívne, pretože nám ponúkajú slobodu a možnosť byť dostupnými kedykoľvek a kdekoľvek. To, že niektorí ľudia nevedia s touto slobodou pracovať a stávajú sa na mobiloch závislými, je jeden z negatívnych dôsledkov smartfónov.

Nech už patríme k tým viac či menej závislým, všetkým sa nám páčia pekné telefóny a obyčajne sme za ne ochotní zaplatiť aj pomerne vysoké sumy. Tí náročnejší idú ešte ďalej a sú zmierení s tým, že za svoj nový mobil zaplatia aj 600 eur. Vtedy sú ochranné obaly prakticky súčasťou rozpočtu na kúpu tohto telefónu.

Na internete a aj v predajniach s elektronikou nájdete nespočetné množstvo rôznych obalov a krytov pre telefóny, pričom najkreatívnejšími a neraz aj funkčne vyspelejšími sú tie pre telefóny značky Apple. Je to spôsobené aj tým, že tieto telefóny majú relatívne jednoduchý dizajn, pravidelné tvary a vlastnia ich milióny ľudí po celom svete, preto sa vypláca investovať do vývoja a výroby obalov.

Mophie Juice Pack H2PRO Foto: Mophie
Jedným z najnovších a veľmi zaujímavých obalov pre iPhone 6 je tento s názvom Mophie Juice Pack H2PRO. Ochráni telefón pred nešetrným zaobchádzaním a aj pred nepriaznivými poveternostnými podmienkami.

Obaly značky Mophie sú pre zákazníkov zaujímavé najmä tým, že obsahujú vstavanú batériu. Keď sa nasadia na mobilný telefón, dokážu ho udržať v pohotovosti až dvakrát dlhšie. Nie každému stačí, že sa jeho telefón dokáže bez nabíjačky dožiť iba nasledovného rána.

Vstavaná batéria je skvelým doplnkom pre každého, kto žije aktívne a často cestuje bez nabíjacieho kábla. Aktívny životný štýl si však vyžaduje aj daň v podobe väčšieho rizika poškodenia telefónu, či už v dôsledku pádu alebo zmoknutia počas búrky.

Šanca, že sa telefón poškodí prachom, vodou či nárazom s nasadeným obalom Mophie Juice Pack H2PRO, je minimalizovaná prakticky na nulu. Nestáva sa často, že by vám telefón spadol do vriacej vody alebo z výšky desať metrov, pretože sú snáď jediné dve situácie, z ktorých by telefón nevyšiel v poriadku ani s nasadeným obalom.

Mophie Juice Pack H2PRO Foto: Mophie

Keď zákazník zaplatí za svoj telefón vyše 600 eur, nebude veľmi chcieť investovať do nákupu ďalšieho príslušenstva. Tvorcovia obalu Mophie však akosi počítajú s tým, že tento zákazník nebude mať tak hlboko do vrecka - za obal si pýtajú 129 amerických dolárov, v prepočte asi 115 eur. Práve preto nepridá do úvahy, že by sa raz vytvoril aj variant pre lacnejšie mobilné telefóny - jednoducho by sa neoplatilo nosiť pri sebe telefón lacnejší ako jeho obal.


Zdroj: Mophie.com


ODPORÚČAME AJ:
Tento odolný mobil nevie takmer nič, aj tak bude úspešný
Spoluzakladateľ Apple Steve Jobs by mal dnes 60 rokov
Tablet od výrobcu terénnych áut stojí takmer tisíc eur
Nové mobily s Windowsom pripojíte aj na veľký monitor
Revolúcia v dizajne smartfónov prišla práve teraz

Komentáre