Štýl

Trendy tohto leta dajú zabrať vašej figúre, ste pripravená?

"Ak chcete toto leto naozaj zažiariť, nebude to také ľahké. Súčasné trendy totiž dajú zabrať nejednej dokonalej postave. Ste na ne dostatočne pripravená?"

Eva Frantová, 5. júna 2015 10:00
Ilustračné foto Foto: topofmind.sk
Ak sa vám doteraz darilo schovávať pozostatky zimného leňošenia a prejedania sa pod jarným kabátikom, dlho sa netešte. Podobným kamuflážam je totižto nadobro koniec. Vonku je príjemných 25 stupňov a vaše telo si pýta zmenu. Ak však chcete toto leto naozaj zažiariť, nebude to také ľahké. Súčasné trendy totiž dajú zabrať nejednej dokonalej postave. Ste na ne dostatočne pripravená?

Odhalené bruško


Ak je vašou problematickou partiou práve bruško a bedrá, budete to mať toto leto ťažké. Novinkou v obliekaní sú totižto krátke topy, ktoré sotva zakryjú váš hrudník. Neznamená to, že vaša postava musí byť dokonalá, ak sa vám však tuk ukladá hlavne v tejto partii, mali by ste sa podobným tričkám radšej vyhnúť alebo zvoliť ich predĺženú alternatívu, ktorá je tvorená čipkou alebo strapcami.

Večné čaro minišiat


Ak ste aj vy milovníčkou krátkych sukničiek, ktoré sotva zakryjú vaše pozadie, módou tohto leta budete nadšená. Vaše nohy totiž budete môcť ukazovať až-až. Či už sa rozhodnete pre úzky variant alebo naopak pre šaty so širokou nazberanou sukňou, stavte určite na kvety. Tie sú túto sezónu mimoriadne v kurze.

Hlboké výstrihy


Ak si trúfate poodhaliť viac z vašej pokožky v oblasti dekoltu, skúste najnovší trend hlbokých výstrihov. Nepotrebujete nič viac než nato prispôsobenú podprsenku a hydratovanú pokožku v oblasti hrudníka. Ak chcete, aby vaše prsia vyzerali plnšie, použite kúzlo kontúrovania pomocou púdru a bronzera. Neverili by ste, aké zázraky s vašimi prsiami dokáže hra tieňov a šminiek.

Ilustračné foto Foto: TASR/AP


Sláva obnaženým pleciam


Áno, leto je priam stvorené na to, aby ste dali voľnosť svojím pleciam. Nechajte ich nech chytia trošku bronzu a urobia z vás kráľovnú letných trendov. Toto leto bez rukávov určite zažiarite a ak si navyše stihnete i vypestovať nejaké tie svaly, mužské pohľady vás budú sprevádzať na každom kroku.

Ilustračné foto Foto: TASR/AP


ODPORÚČAME AJ:
Toto leto zažiarite jedine s metalickým tetovaním
Zvodná ako z Festivalu v Cannes? Vieme, v ktorých šatách zažiarite
Chcete vyzerať mlado? Nediétujte
Stránite sa šatám kvôli svojej postave? Chyba

Komentáre