Štýl

Toto by mala mať v šatníku každá žena. Ako je to vo vašom prípade?

"Chcete, aby vo vašej skrini nič nechýbalo? Zadovážte si tieto kúsky."

Tomáš Kušnír, 9. júna 2015 8:00
Ilustračné foto. Foto: TASR/AP
Prichádza leto a práve to je tou správnou príležitosťou doplniť svoj šatník. Klasika alebo trendy? Webmagazín vám poradí, ktoré kúsky by mala mať každá žena. Takmer všetky sú cenovo dostupné a urobia z vás kráľovnú módy.

Topánky


Hoci s nimi mužské pokolenie stále nesúhlasí, baleríny by mali byť súčasťou vašej skrine. Najmä v letných mesiacoch sa hodia ku každému outfitu a oproti vysokým topánkam sú pohodlné. Strapcové sandále, nazývané tiež kristusky, sú na Slovensku veľmi populárne a v lete ich nosí mnoho žien. Prečo? Kvôli ich praktickosti a peknému dizajnu. Ďalšou časťou vášho topánkovníka by mali byť klasické čierne lodičky. Dajú sa ľahko kombinovať a vždy vedia pomôcť v núdzovej situácii. "Must-have" druhom topánok je športová obuv. Môžete s nimi ísť do fitka, prechádzať sa po večeroch so svojou polovičkou alebo ísť do prírody.

Oblečenie


Nemáte vo svojej zbierke oblečenia pruhované tričko? Zmeňte to. Ľahko sa nosí a je prispôsobivé. Dajte si k tomu džínsové nohavice a všetky oči budú na vás. Mali by ste vlastniť aj cardigan, ktorý vás zahreje a zakryje to, čo chcete. Z výberu nohavíc by ste mali siahnuť po úzkych, skinny nohaviciach. Hodia sa ku všetkému. Dôležité je nájsť také, ktoré vám budú dobre pasovať. Či pôjdete von s kamarátmi alebo na večierok, čierne koktejlky sú tou správnou voľbou. Dajte si k tomu nejaký šperk a večer je váš!

Doplnky


Napokon je tu tretia časť vášho šatníka. Bez nej by to nešlo. Z nudného outfitu dokážu správne doplnky vytvoriť neuveriteľnú kombináciu. Kožená taška nikdy nevyjde z módy, okuliare vás chránia pred slnkom a vďaka hodinkám budete stále na čas. Žiaľ, funguje to aj naopak a preto treba byť s ich výberom opatrný.

Zdroj: theeverygirl.com

ODPORÚČAME AJ:
Toto leto zažiarite jedine s metalickým tetovaním
Zvodná ako z Festivalu v Cannes? Vieme, v ktorých šatách zažiarite
Chcete vyzerať mlado? Nediétujte
Stránite sa šatám kvôli svojej postave? Chyba

Komentáre