Štýl

Prichádza revolúcia prirodzene krásnych očí: 4D mihalnice

"Stačí malá investícia a maľovanie očí bude pre vás zbytočné počas celého leta. "

Eva Frantová, 17. augusta 2015 12:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Horúce letné počasie, potenie a roztápajúci sa mejkap. To je nočná mora každej jednej z nás. Ak však chcete vyzerať úžasne bez veľkej námahy, vyskúšajte niečo nové. Stačí malá investícia a maľovanie očí bude pre vás zbytočnosťou počas celého leta. Reč je o revolučnej novinke s názvom 4D mihalnice.

Oveľa prirodzenejšie


Určite sa pýtate, aký je rozdiel medzi touto novinkou na trhu dekoratívnej kozmetiky a starými dobrými 3D mihalnicami. Ten je hlavne vo výslednom vzhľade nalepených mihalníc. Zatiaľ čo 3D mihalnice sú všetky tej istej dĺžky a oveľa hrubšie, čím pôsobia neprirodzenejšie, ich 4D verzia sa vyznačuje rôznou dĺžkou jednotlivých mihalníc, pričom ich hrúbka je takmer podobná vašim prirodzeným ozdobám očí.

Hustota sa docieli rovnako


Možno máte strach, či aj napriek menšej hrúbke 4D mihalníc budú fungovať rovnako dobre. Odpoveď je jasná, samozrejme. Tým, že je možné nalepiť dve až tri 4D mihalnice na jednu vašu prirodzenú, efekt hustých a krásnych mihalníc sa docieli veľmi jednoducho.

Jemné na dotyk


Revolúcia v umelých mihalniciach je vyrobená z kvalitného norku, vďaka čomu tieto malé zázraky pôsobia jemne, ba priam hodvábne na dotyk. Zaručene budete mať pocit, že sa dotýkate svojej vlastnej, no oveľa dlhšej verzie mihalníc.

Neprekonateľná odolnosť


Nakoniec to najdôležitejšie. 4D mihalnice vydržia oveľa dlhšie než by ste predpokladali. Pri správnej starostlivosti a ošetrovaní sa z nich budete môcť tešiť 4-6 týždňov. No nie je to skvelé? Tak si skočte do salónu pre bezstarostné leto s prirodzene krásnymi očami.

ODPORÚČAME AJ:
Ako sa postarať o plavky po kúpaní? Prinášame návod
Tenké a nenápadné: Také sú náhrdelníky neskorého leta
Vlasy pobozkané slnkom? Skúste odtieň brond
Novinka pre všetky ženy: Vyskúšajte lícenku, tiene a lesk v jednom

Komentáre