Hudba a film

Stallone nakrúti záverečný film o Rambovi s názvom Last Blood

"Vojak americkej armády John Rambo bude podľa portálu spravodajskej televízie CNN znova bojovať. "

Webmagazin.sk/TASR, 9. januára 2015 12:00
Sylvester Stallone Foto: imdb.com


Nepokojný veterán z vietnamskej vojny, ktorého diváci prvýkrát videli v roku 1982 vo filme "Rambo" (Prvá krv), sa objaví v záverečnej, piatej filmovej časti. Na sociálnej sieti Twitter o tom informoval hollywoodsky herec Sylvester Stallone, ktorý filmového hrdinu stvárňuje.

Stallone oznámil správu na Twitteri minulý týždeň, keď písal o plánoch na iný svoj film, "Scarpa", vychádzajúci zo života člena zločineckej organizácie Grega Scarpu, z ktorého sa stal informátor amerického FBI (Federálneho vyšetrovacieho úradu). Herec spomenul na sociálnej sieti, že na Scarpovi bude "pracovať potom, keď dokončí film "Rambo: Last Blood".

Film Rambo (Prvá krv) - príbeh o vietnamskom veteránovi na úteku - a filmové pokračovanie Rambo II o pátraní hrdinu po amerických vojnových zajatcoch boli mimoriadne populárne v 80. rokoch minulého storočia. Výsledkom bol animovaný televízny seriál, ako aj dve ďalšie filmové pokračovania - "Rambo III" v roku 1988 a "Rambo: Do pekla a naspäť" v roku 2008.


Stallone (68) bude podľa očakávania hrať hlavnú úlohu i v piatej časti, ktorá ešte nemá stanovený dátum premietania.

Toto však nie je jediná nezabudnuteľná Stallonova rola, ktorú si zopakuje. Herec si zahrá aj boxera Rockyho Balbou v nadchádzajúcom filme Creed, ktorý bude šiestym pokračovaním filmovej série o Rockym a ktorého premiéra je naplánovaná na rok 2016.



ODPORÚČAME AJ:
Do slovenských kín prichádza film Rukojemník
Kino novinky týždňa: Stačilo ju zabiť, ale on sa do nej zamiloval
Najlepší film roka 2014: Goodbye to Language zvíťazil o jeden hlas
Nikto nie je tým, kým sa zdá: Archa bláznov vás o tom presvedčí
Hľadanie toho pravého: Niekedy to trvá celú večnosť

Komentáre