Hudba a film

Tvorcovia Nedotknuteľných prichádzajú s komédiou o veľkej svadbe

"Ak sa má niečo pokaziť, tak sa to naozaj pokazí a nezostane len pri tom. Prípravu veľkej svadby humorne zobrazuje komédia Kým nás svadba nerozdelí. "

TASR, 24. novembra 2017 10:00
Z teaseru snímky Kým nás svadba nerozdelí. Foto: Youtube/Asociácia slovenských filmových klubov
Kým nás svadba nerozdelí je názov novej komédie, s ktorou aj do slovenských kín prichádzajú tvorcovia úspešnej snímky Nedotknuteľní. Francúzski režiséri a scenáristi Eric Toledano a Olivier Nakache vo svojom novom počine potvrdia, že keď organizujete dokonale premyslenú, luxusnú svadbu na francúzskom zámku zo 17. storočia, je jasné, že to neprebehne úplne hladko.


Pre škodoradostného diváka


Ak sa má niečo pokaziť, tak sa to naozaj pokazí a nezostane len pri tom. Profesionálna svadobná agentúra má na problémy 24 hodín a za ten čas sa toho môže stať naozaj veľa. Obzvlášť, keď šéf agentúry z priateľstva zamestná dotieravého fotografa, ktorého viac ako fotenie zaujíma svadobné pohostenie, nájde záskok za kapelu, ale pre tú je decentná zábava neznámym pojmom, a ženíchove polnočné prekvapenie definitívne zmení celú svadbu na grotesku. "Nová komédia od režisérov filmu Nedotknuteľní, ktorej zdrojom inšpirácie boli nepochybne aj Divoké historky, poteší srdce každé (aspoň trocha) škodoradostného diváka," avizuje distributér nového titulu.



Komédiu Kým nás svadba nerozdelí s podtitulom Čo sa môže pokaziť, to sa pokazí, prináša do kín Asociácia slovenských filmových klubov.


Osudové stretnutie


Olivier Nakache (1973) a Eric Toledano (1971) filmársky spolupracujú od roku 1995. Stretli sa však, už keď mal Nakache sedemnásť a Toledano devätnásť, v letnom tábore vo Francúzsku. Obaja boli vtedy veľkými fanúšikmi Woodyho Allena a obaja chceli skúsiť filmovú kariéru. Odvtedy vytvorili štyri krátkometrážne a päť celovečerných filmov, pričom vo svojich dielach často pretáčajú sociálne klišé naruby. Ich najväčším doterajším úspechom sú Nedotknuteľní z roku 2011, ktorých celkové tržby sa vyšplhali na 426 miliónov dolárov. Pred dvoma rokmi priniesli slovenským divákom aj snímku Samba.

Zdroj: www.asfk.sk

ODPORÚČAME AJ:
Pán prsteňov opäť ožíva, tentokrát v podobe seriálu
Vychádza nový album Bílé Vánoce Lucie Bílé II.
Horkýže Slíže oslávia 25 rokov na turné s najnovším albumom
Nápadník uzatvára trilógiu, k Pelíškom má podľa Hřebejka najbližšie

Komentáre