Hudba a film

Kristína prichádza s klipom k pesničke Ta Ne

"Klip vznikol pod taktovkou českého režiséra Mateja Pichlera, ktorý režíroval aj Kristínin videoklip k skladbe Rozchodový reggaeton. "

TASR, 12. júla 2015 10:00
Ilustračné foto. Foto: youtube.com
Speváčka Kristína prichádza s novým videoklipom k piesni Ta Ne, ktorá vyšla na kompilácii s názvom Tie Naj. Po spolupráci s Miroslavom Donutilom, Ondřejom Vetchým a Ladislavom Chudíkom si Kristína vybrala ďalšieho herca, ktorým je Michal Hudák. Ten sa v klipe predstavil ako bláznivý východniarsky chlap, ktorý sa do speváčky na prvý pohľad šialene zaľúbi. Spoluprácu s vychyteným moderátorom a zabávačom, ktorý je zároveň krstným otcom piesne Ta Ne, si Kristína pochvaľovala.

„Keďže pesnička Ta Ne má vtipný text, chcela som, aby videoklip pôsobil farebne, živo a s humorným príbehom. Preto som na nakrúcanie pozvala aj Michala Hudáka. Je to naozaj skvelý zabávač, úžasný herec a hlavne rodený východniar, čo si táto pieseň tak trošku aj žiadala. Myslím si, že vďaka jeho účinkovaniu to nabralo ten správny šmrnc,“ teší sa Kristína.



Zdroj: youtube.com


Klip vznikol pod taktovkou českého režiséra Mateja Pichlera, ktorý režíroval aj Kristínin videoklip k skladbe Rozchodový reggaeton. Filmovalo sa v Prahe v nádherných ateliéroch a nakrúcanie bolo časovo náročné. Nakrútiť klip Ta Ne sa speváčka rozhodla na základe záujmu fanúšikov o samotnú pieseň, o čom svedčí viac ako milión prehratí na YouTube.

Klip si fanúšikovia vypýtali


„Som veľmi rada, že na pesničku mám skvelé ohlasy, ľudia si svojím záujmom videoklip doslova vypýtali. V týchto dňoch má samotná pieseň vyše 1.300.000 prehratí, čo je na skladbu bez klipu len s fotkami krásne číslo,“ dodala pre médiá Kristína.

Speváčku, populárnu u slovenského aj českého publika, čaká leto plné koncertov a prípravy jesenného turné po Slovensku a Česku. Medzitým si Kristína nájde čas aj na dovolenku. „Počas celého leta mám veľmi veľa koncertov, festivaly, mestské akcie, obecné slávnosti. Na oddych a krátku dovolenku sa v najbližšom období chystám do Toskánska a koncom leta ešte zavítam na krásne miesta na Slovensku,“ upresňuje Kristína.

Speváčka sa nedávno predstavila aj v úlohe herečky v českej komédii Život je život po boku takých hviezd ako Simona Stašová a Ondřej Vetchý. Minulý rok vydala Kristína prvú výberovku s názvom Tie Naj. Exkluzívny album predstavuje obdobie od začiatkov až po súčasnú tvorbu Kristíny. Na výberovom albume nájdu fanúšikovia hity ako Horehronie, Pri oltári, V sieti ťa mám, Stonka, Jabĺčko a mnoho ďalších. CD obsahuje aj skladby, ktoré na žiadnom albume ešte nevyšli, ako Ovoňaj ma ako ružu, Rozchodový reggaeton či nové skladby Navždy a Ta Ne.

ODPORÚČAME AJ:
Kino novinky týždňa: Nový Terminátor a horor Šibenice
Ringo Starr: Člen štvorice Chrobákov jubiluje
Skupina Le Payaco vydáva nový album Dnes je ten deň
Najdrahší obraz sveta je vystavený v Madride
Slovensko sa rozlúčilo s legendárnym hercom Ladislavom Chudíkom

Komentáre