Hudba a film

Kristína nakrútila klip k titulnej piesni komédie Život je život

"Kristína v novej českej komédii aj hrá a onedlho sa predstaví v úlohe krásnej policajtky po boku hereckých osobností, ako sú Ondřej Vetchý či Simona Stašová."

Webmagazin.sk/TASR, 20. apríla 2015 7:00
Foto: TASR - - Henrich Mišovič
Videoklip k titulnej piesni novej českej komédie Život je život nakrútila v týchto dňoch speváčka Kristína. Stihla to popri tanečných výkonoch v televíznom programe Tanec snov.

Kristína v novej českej komédii aj hrá a onedlho sa predstaví v úlohe krásnej policajtky po boku hereckých osobností, ako sú Ondřej Vetchý či Simona Stašová. Prvá filmová pieseň Kristíny z autorskej dielne Martin Kavulič a Kamil Peteraj má názov Number one. Videoklip sa nakrúcal v Prahe a rovnako ako vo filme, aj v klipe zvádza Kristína Ondřeja Vetchého. Sexi flirtovanie pôvabnej speváčky si už čoskoro diváci pozrú v premiére videoklipu.

„Na tento klip som sa veľmi tešila, pretože je to moja prvá filmová pieseň, ktorú som naspievala. Ondrej Vetchý je veľký profesionál, práca s ním bola veľmi príjemná a cítila som z neho veľkú pohodu. Napriek tomu, že mal veľmi málo času, som veľmi rada, že prijal pozvanie na nakrúcanie videoklipu,“ uviedla pre médiá Kristína.

V komédii Život je život hrá krásnu policajtku. Šarmantná Slovenka nakrúcala klip k svojej prvej filmovej piesni v Prahe. Jeho režisérom je Honza Chramosta, s ktorým Kristína spolupracovala po prvýkrát. Vo videoklipe zvádza pôvabná Kristína Ondřeja Vetchého. Fanúšikovia uvidia aj originálne zábery z novinky režiséra Milana Cieslara.


Zdroj: Youtube

„Klip sa nesie v atmosfére filmu a nakrúcal sa vo vychytenej pražskej reštaurácii Aureole. Práca s režisérom bola veľmi profesionálna a pohodová, čo si veľmi pochvaľujem. Vo videoklipe sú okrem dejovej časti klipu použité aj zábery zo samotného filmu. V klipe účinkuje okrem mojej kapely aj Ondrej Vetchý. Jemu spievam a zvádzam ho ako speváčka svojím pohľadom. Bolo to náročné, pretože sa nakrúcalo v Prahe a v nočných hodinách. Keďže mám každý deň tanečné tréningy k Tancu snov, únava, prevrátený režim a cesty mi dali riadne zabrať. Priznám sa, že som si nikdy neuvedomovala, čo s telom spravia šesť- až sedemhodinové tréningy denne. Preto som veľmi vďačná našej trénerke Natálii Glosíkovej za trpezlivosť a prístup pri učení,“ dodala Kristína.

Speváčka, ktorá má úspech u slovenského aj českého publika, absolvuje v najbližšom období množstvo fotení, koncertov po Českej a Slovenskej republike a premiéru filmu Život je život. Snímka prichádza do kín 21. mája. Na novú titulnú skladbu a klip Number one sa môžu fanúšikovia tešiť už čoskoro.

TASR informovala PR manažérka spoločnosti Propaganda House Nora Krchňáková.

ODPORÚČAME AJ:
Anděl 2014: Štyri ocenenia pre Anetu Langerovú
Skvelá ukážka tradičnej animácie: Pieseň mora prichádza do kín
Kino novinky týždňa: Francúzska vojnová dráma vás zanesie do roku 1944

Čarodejnica Hermiona z Harryho Pottera má narodeniny
Filmovým cenám MTV kraľovala Shailene Woodley

Komentáre