Hudba a film

Kino novinky týždňa: Šialená komédia Prázdniny all exclusive

"Nájdená kamera na selfie tyči odhalí, čo všetko sa stalo počas jedného výletu, ktorý si urobila partička Európanov do brazílskej džungle."

Tomáš Kušnír, 23. júna 2016 12:00
Ilustračná snímka. Foto: youtube.com

Prázdniny All Exclusive


Predstavte si, že dáte dokopy štvoricu po opici, odfakovaného pána profesora 2 a všetko to pekne krásne pošlete prvým lietadlom do Brazílie. Čo z toho vznikne? Šialená komédia plná gagov - Prázdniny all exclusive. Nájdená kamera na selfie tyči odhalí, čo všetko sa stalo počas jedného výletu, ktorý si urobila partička Európanov do brazílskej džungle. A ukáže neuveriteľné veci.


Všetko, čo mám rád


Snímka rozpráva príbeh Tomáša, 38-ročného muža, ktorý je konfrontovaný so zásadným zlomom vo svojom živote. Zaplieta sa do malicherných konfliktov so svojou bývalou ženou, rieši neriešiteľné problémy svojho dospievajúceho syna, pomoc od neho očakávajú i jeho starnúci rodičia. A tak útek od všetkého s mladou Angličankou sa zdá byť jediným východiskom.


Komúna


Thomas Vinterberg zasadil svoj film Komúna do polovice 70. rokov, do prostredia akademického spoločenstva na predmestí Kodane. Hrdinami filmu sú Erik (Ulrich Thomsen), Anna (Trine Dyrnholm) a ich dcéra Freja (Martha Sofie Wallstrøm Hansen), ktorí začnú uskutočňovať svoj sen o autentickej komúne plnej vzájomností a radovánok. Idea láskyplného a rodinného spoločenstva pod strechou Erikovho domu sa však začne rozpadávať, keď sa do domu prisťahuje jeho milenka. Prežije ideál stretnutie s realitou?


Deň nezávislosti: Nový útok


Vedeli sme, že sa raz vrátia. Využili sme preto na obranu všetky možnosti a zdroje Zeme. Študovali sme ukoristené mimozemské technológie, plány a spôsob myslenia votrelcov. Poučili sme sa z predchádzajúceho boja o prežitie i z cesty k nášmu víťazstvu. Ale bude to stačiť? Sme pripravení na to, čo sa teraz z hĺbky vesmíru blíži k našej Zemi? Alebo nás pred zánikom zachráni hlavne naša vynaliezavosť a dôvtip? Ako je vôbec možné čeliť vesmírnej lodi, ktorá k zaparkovaniu potrebuje celý Atlantický oceán?


Zdroj: moviemania.sk

ODPORÚČAME AJ:
Speváčka Mista predstavuje nový singel Take Me Home
Kino novinky týždňa: Nemo sa už našiel, na rade je modrá rybička Dory
Sziget sa blíži: Uvidíte The Chemical Brothers, Tinie Tempah, Editors
Paul Simon vydal nový štúdiový album Stranger To Stranger
PETER NAGY: Život speváka nie je taký, ako si ľudia myslia

Komentáre