Hudba a film

Kino novinky týždňa: Nemo sa už našiel, na rade je modrá rybička Dory

"V animovanej komédii sa rybka s výpadkami pamäte vydáva naprieč oceánom na dobrodružné pátranie s neistým výsledkom."

Webmagazin.sk, 16. júna 2016 14:00
Hľadá sa Dory. Foto: TASR/AP

Hľadá sa Dory


V animovanej komédii Hľadá sa Dory sa do kín vracia obľúbená modrá rybička Dory. Spokojne si nažíva na korálovom útese s priateľmi Nemom, jeho otcom Marlinom a stále trpí výpadkami pamäte. Jedného dňa si však z ničoho nič spomenie, že kedysi a kdesi mala a stratila svojich rodičov. Z náhleho impulzu sa tak vydáva naprieč oceánom na dobrodružné pátranie s neistým výsledkom.


Marguerite a Julien


Julien a Marguerite de Ravalet, syn a dcéra lorda z Tourlaville, sa nežne milujú už od detstva. Ale ako rastú a dospievajú, ich náklonnosť sa stáča smerom k nenásytnej vášni. Spoločnosť, pobúrená ich aférou, donúti dvojicu, neschopnú ovládať svoje city, k úteku. Film, vychádzajúci z pôvodného scenára Jeana Gruaulta, v roku 1971 takmer sfilmoval klasik francúzskej novej vlny François Truffaut.


Podfukári 2. dejstvo


Štyria podfukári (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco, Lizzy Caplan) sa vracajú, aby divákom predviedli ďalšie zo svojich neuveriteľných kúskov a opäť posunuli hranice magickej ilúzie do vyššieho levelu. Pred rokom sa im podarilo napáliť agentov FBI v štýle Robina Hooda, čím si získali neutíchajúci obdiv verejnosti a teraz opäť prišiel čas na spoločné vystúpenie. Jeho príprava bude nesmierne náročná – ich cieľom bude tentokrát odhaliť nekalé praktiky mága, ktorý ovláda moderné technológie.


Centrálna inteligencia


Dwayne Johnson a Kevin Hart sú hviezdami akčnej komédie, v ktorej sa títo dvaja bývalí spolužiaci zo strednej školy po rokoch znovu stretávajú. Tentokrát však v úplne iných rolách, ako zažili počas školských čias. Bob Stone (Dwayne Johnson) je šikanovaný čudák, ktorý sa stane agentom CIA. Teraz sa vracia späť na svoju strednú školu, kde denne zažíval peklo. O pomoc požiada svojho najväčšieho tyrana Calvina (Kevin Hart). Ten je dnes účtovníkom a smutne spomína na dni zašlej slávy počas strednej školy. Stane sa z nich nerozlučná dvojka, ktorá bude čeliť v prísne tajnom prípade veľkému počtu prestreliek, tajných špionáži a nebezpečne vtipných situácií.


Zdroj: moviemania.sk

ODPORÚČAME AJ:
Paul Simon vydal nový štúdiový album Stranger To Stranger
Na Nou Campe si rád spievam s fanúšikmi, tvrdí tenorista Carreras
PETER NAGY: Život speváka nie je taký, ako si ľudia myslia
Hana Zagorová v septembri jubiluje,chystá album a narodeninový koncert
Kino novinky týždňa: Skazila Lídu Baarovú krása?

Komentáre