Hudba a film

Kino novinky týždňa: Čiperné veveričky Alvin a Chipmunkovia sú späť

"Posledný januárový týždeň prinesie ďalšie dobrodružstvo známych veveričiek."

Tomáš Kušnír, 27. januára 2016 14:00
Alvin a Chipmunkovia. Foto: youtube.com

Alvin a Chipmunkovia: Čiperná jazda


Čiperné veveričky Alvin, Simon a Theodore sú späť. Ako vždy sú nabití energiou, pesničkami a najmä úplne bláznivými nápadmi. Ich nový, už štvrtý príbeh, začína tradične: veľkým nedorozumením. Alvin, Simon a Theodore majú podozrenie, že Dave, ich veľký ľudský kamarát a ochranca, chce požiadať svoju priateľku o ruku. A oni touto svadbou získajú jedného absolútne príšerného, neznesiteľného, vyženeného brata Milesa a možno ich Dave dokonca aj úplne opustí. Toto požiadanie o ruku sa má odohrať o tri dni až v Miami, a tak majú naši chlpatí hrdinovia veľmi málo času a pred sebou o to viac kilometrov, aby zabránili tejto neskutočnej katastrofe.


Policajtov švagor


Keď ste najdrsnejší policajt v meste, je pre vás predstava, že sa vám do rodiny ako švagor začlení krpatý a ukecaný idiot, niečo ako živá nočná mora. Lenže ako nazvať situáciu, keď sa ten istý človek má stáť vašim kolegom? Na niečo tak strašné už ani v pekle nemajú slovník. Akčná komédia Policajtov švagor vám dokáže, že riešiť sa dajú aj situácie, ktoré sú na prvý pohľad neriešiteľné.


Vlna


Skúsený geológ Kristian sa aj s rodinou chystá opustiť malebné mestečko Geiranger. Prístroje, umiestnené v jednom z horských masívov nad fjordom, zachytia znepokojujúce signály. V momente, keď sa spustia poplašné sirény, sa naplní Kristianova najhoršia nočná mora. On i jeho najbližší majú presne desať minút, kým ich zasiahne obrovská vlna spôsobená zosuvom pôdy. Začína sa súboj s časom a živlami.


Rodina na prenájom


Paul-Andre je šarmantný a trochu nesmelý milionár v najlepších rokoch. Má všetko, po čom túži, okrem jednej maličkosti. Vlastnej rodiny. Rozhodne sa preto zaobstarať si ju, nech to stojí čokoľvek. Náhodou stretáva Violette, energickú slobodnú matku dvoch detí, ktorá sa musí poriadne obracať, aby uživila svoju rodinu a udržala si strechu nad hlavou. Paul-Andre sa nad ňou zľutuje a dá jej návrh, ktorý sa len ťažko odmieta.


Zdroj: moviemania.sk

ODPORÚČAME AJ:
V. KEREKES: Slovenčina je vraj veľmi sexy, hovoria muži aj ženy
Ak nie Oscar, potom aspoň Zlatá malina
Brit Awards 2016: Títo umelci sú nominovaní
Titulnú pieseň k veľkofilmu Lída Baarová naspievala Lucie Bílá
Srbsko udelilo občianstvo americkému hercovi Stevenovi Seagalovi

Komentáre