Život

Z každého priemerného muža môže byť krásna žena

"Muži, dali by ste sa nahovoriť na experiment s líčením? Vo videu v článku sa presvedčíte, že by to mohlo dopadnúť veľmi zaujímavo."

Webmagazin.sk, 29. júla 2014 6:00
Youtube screenshot Foto: Youtube screenshot


Portál Buzzfeed.com sa pustil do zaujímavého experimentu. Vybral si piatich rôznych mužov, a v skúmanej vzorke bol skutočne pestrý, na ktorých vyskúšal zaujímavú vec – snahu o to, aby sa polovica ich tváre premenila na ženskú. A to nie hocijakú, ale na čo možno najkrajšiu.

Každému z „pokusných králikov“ nechali pol tváre mužnej – chlpatej, fúzatej, bradatej, no druhú polovicu pekne do hladka oholili, aby ju pripravili na veľkú transformáciu. A chlapi si to poriadne užívali! „Je to skoro ako masáž,“ rozplýval sa počas procedúry jeden z nich.

Youtube screenshot Foto: Youtube screenshot
Prvý kontakt s mejkapom určite nebol najpríjemnejšou skúsenosťou – štetec pobehujúci po tvári, ceruzka „zavŕtavajúca sa“ do oka či vytáčanie mihalníc. „Je to ťažké, ale bude to stáť za to, keď budem vyzerať lepšie, ako ženy, s ktorými som bol,“ zavtipkoval.

Výsledky sú však úžasné. Nebyť druhých polovíc, nejedného z nich by ste minimálne z diaľky alebo fotky ohodnotili ako príťažlivú slečnu. Možno by to bolo aj na desať bodov z desať, keby sa pridal aj kúsok Photoshopu...



ĎALŠIE ČLÁNKY:


Supermodelkou za pár sekúnd: Takéto kúzla dokáže Photoshop!
Toto je päť najväčších chýb v líčení! Ktorej sa dopúšťate vy?
Zvodné francúzske líčenie? S nami ho zvládnete za pár minút!
Nahé líčenie je trendy
Odborníčka radí: Ako si udržať krásny mejkap aj v lete
Odborníčka radí: Päť krokov, ako si udržať krásnu pleť aj v lete
Chcete byť krajšia? Riaďte sa týmito pravidlami

Komentáre