Štýl

Supermodelkou za pár sekúnd: Takéto kúzla dokáže Photoshop!

"Dobré osvetlenie ateliéru, šikovní vizážisti a najmä nástroje Photoshopu a z nenápadnej ženy je dokonalá modelka. Sledujte neuveriteľnú premenu v krátkom videu!"

Veronika Rosputinská, 5. januára 2014 6:00
V malom obrázku vidíte skutočnú tvár modelky, na veľkom jej "photoshopovú" verziu. Foto: Youtube


Ak aj vy pri listovaní v ženských časopisoch v kútiku duše plačete, že vám neboli nadelené také veľké oči, dlhé mihalnice, hustá hriva či krivky bohyne ako slečnám z obrázkov, je čas sa zobudiť. Ani tie najznámejšie topmodelky nie sú také dokonalé, ako ich magazínové verzie.

Odkedy svetlo sveta uzreli prvé verzie programov na úpravu fotografií, realita sa z portrétov v časopisoch začala pomaly vytrácať. Neraz boli modelky, herečky či speváčky upravené tak, že mali problém sa samy spoznať. Niektoré dokonca otvorene priznali, že sa im prehnané úpravy nepáčia a radšej by sa na titulnej stránke objavili v prirodzenejšej podobe.

Takto čaruje Photoshop


Hustejšie vlasy, dlhšie nohy, väčšie prsia, menšie boky, väčšie oči, menší nos, dlhší krk, štíhlejšie ruky, plnšie pery. To je len malá ochutnávka toho, čo môže Photoshop docieliť. Práve vďaka jeho nástrojom sa dnes každá žena môže zmeniť na zdanlivo dokonalú bábiku a aspoň na chvíľu sa zbaviť svojich komplexov. Sledujte, je to úplne jednoduché.



Ak vám takáto malá ilustrácia nestačila a radi by ste videli niečo viac, internet je plný videí, ktoré ukazujú, ako sa s človekom dokáže pohrať počítač. Nemáte odrazu chuť si zapózovať?

Komentáre