Život

Highlighty týždňa: Toto sú najštýlovejšie ženy šoubiznisu

"Populárny americký magazín People pravidelne zostavuje rebríček najlepšie sa obliekajúcich žien sveta. Tie z prvej desiatky sa potom tešia popularite a obdivu."

Webmagazin.sk, 22. septembra 2014 6:00
Taylor Swift Foto: TASR/AP Photo


Móda a štýl, aj to hýbe dnešným svetom. Najmä, ak sa o tom šoubiznisovom bavíme. Ikony módy určujú trendy a ak si zajtra oblečiete legíny či šik kostým, vedzte, že je to preto, lebo raz to mala oblečené nejaká známa osobnosť. A z jej vkusu je dnes vkus más.

Práve minulý týždeň populárny americký magazín People predstavil svetu svoj aktuálny rebríček najlepšie sa obliekajúcich žien šoubiznisu. Sveta, to je trošku prehnané tvrdenie, keďže po zemeguli sa pohybuje množstvo veľmi trendy blogeriek a nielen tých. Aj vo svojom okolí by som našla zopár kandidátok, ktoré by pokojne mohli konkurovať aj tejto desiatke.

Ale poďme k veci. Podľa odborníkov na vkus a štýl zo spomínaného magazínu je najštýlovejšou ženou súčasnosti Taylor Swift. Na jednej strane prekvapenie, keďže ešte pred rokom bola speváčka skôr nenápadnou plavovláskou, ako trblietavou ikonou módy. Za posledné mesiace však prešla výraznými zmenami imidžu, vďaka ktorým si svoje prvenstvo rozhodne zaslúži.

Taylor Swift v róbe od návrhára Oscara de la Rentu. Foto: TASR/AP Photo
Druhou v poradí je charizmatická herečka Blake Lively, ktorá je známa svojou vášňou pre róby od Gucciho. Treťou hviezdou módneho neba je o čosi staršia, no nemenej krásna Diane Kruger. Herečka, ktorá starne s eleganciou a noblesou je ozdobou červeného koberca na každej prestížnej hollywoodskej udalosti.

Blake Lively v šatách Gucci Premiere a jej manžel Ryan Reynolds. Foto: TASR/AP Photo

10 NAJŠTÝLOVEJŠÍCH ŽIEN PODĽA MAGAZÍNU PEOPLE


1 Taylor Swift
2 Blake Lively
3 Diane Kruger
4 Jennifer Lopez
5 Emma Stone
6 Lupita Nyong´o
7 Jessica Alba
8 Rihanna
9 Emma Watson
10 Chloe Grace Moretz

Nová scéna je Happy


Do kategórie Video sme dnes zaradili videoklip zo slovenskej produkcie. Na jeden záber prevádza divákov divadlom Nová scéna – od hlavného vstupu, cez javisko až po služobný vchod.


ĎALŠIE ČLÁNKY:


Jeseň v podaní Fera Mikloška bude plná sýtych farieb a lesku
Topánková jeseň: Viete, čo na nohy?
Slovenská móda vycestovala, vo Viedni sa predstavili štyri značky
Počas babieho leta ukážte kolená, tu je päť tipov
Nové modelky a modeli na scéne! Elite Model Look 2014 pozná víťazov

Komentáre