Život

Highlighty týždňa: Žbirka a Gombitová budú opäť spolu na pódiu

"Legendárna dvojica z muzikálu Neberte nám princeznú spolu vystúpi v rámci turné Road to Abbey Road."

Webmagazin.sk/TASR, 18. februára 2016 9:00
Na snímke Miroslav Žbirka a Marika Gombitová. Foto: TASR/Oliver Ondráš, Štefan Puškáš
Na jediných veľkých koncertoch v roku 2016 v rámci turné Road to Abbey Road bude mať Miro Žbirka vzácneho hosťa. Po rokoch si na jednom pódiu na štyroch koncertoch v Prahe, Ostrave, Bratislave a Košiciach zaspieva spolu s Marikou Gombitovou. Legendárna dvojica z muzikálu Neberte nám princeznú spolu naspievala aj tri úspešné duety V slepých uličkách, Nespáľme to krásne v nás a Tajnosľubná. Príprava na toto turné je už v plnom prúde.

Americký prezident vyznal lásku manželke Michelle cez televízor


Sviatok zamilovaných slávia aj v Bielom dome. Americký prezident Barack Obama svojej manželke Michelle zarecitoval cez televíznu obrazovku v relácii Ellen niekoľko pekných zaľúbených viet. Najmocnejší muž sveta nemohol byť so svojou manželkou na sv. Valentína, nakoľko bol na pracovnej ceste v Kalifornii.


Séria Harry Potter bude mať opäť o knižku viac


J.K.Rowlingová Foto: TASR/AP Photo
Scenár novej divadelnej hry s dospelým Harrym Potterom - Harry Potter and the Cursed Child (Harry Potter a prekliate dieťa) - vyjde aj knižne, a to digitálne i tlačou. Kniha je oficiálne považovaná za ôsmy príbeh v sérii o Harrym Potterovi a začína sa 19 rokov po skončení deja knihy Harry Potter a dary smrti. Rozpráva o dospelom Harrym a jeho synovi Albusovi Severusovi. Prvých sedem kníh J. K. Rowlingovej o čarodejníckom učňovi sa predalo po celom svete v celkovom náklade vyše 400 miliónov výtlačkov.

Film V hlave pozbieral 10 cien Annie za animáciu


Tohtoročný 43. ročník Cien Annie za animáciu bol radostnou udalosťou pre animovaný detský film V hlave o pocitoch. Štúdio Pixar zaň na slávnosti v Los Angeles prevzalo spolu 10 cien Annie vrátane ceny za najlepší animovaný film roka. Týmito víťazstvami si film V hlave upevnil svoje postavenie favorita na Oscarov. Film Dobrý dinosaurus priniesol dnes štúdiu Pixar 11. cenu Annie za najlepšie animované efekty v animovanom filme.


ODPORÚČAME TIEŽ:
Štyri veci, ktoré nesmú chýbať vo vašej kozmetickej taške
Našli vedci liek na autizmus?
Slovenskí architekti a programátori vyvíjajú jedinečné zariadenie ILU
Stačí pár bobúľ hrozna na štíhly pás? Zistili sme, ako to je

Komentáre