Život

Highlighty týždňa: Revolučný rabín si otvoril kóšer sexshop

"Higlighty týždňa sú tu znova. Prečítajte si, čo zaujímavé sa stalo minulý týždeň."

Tomáš Kušnír, 29. júna 2015 10:00
Ilustračné foto. Foto: TASR/AP
Najslávnejší čarodejnícky chlapec na svete Harry Potter sa po románoch a filmoch prvýkrát objaví aj na javisku. Na budúci rok uvedú v Londýne divadelnú hru nazvanú Cursed Child (Prekliate dieťa), ktorá bola napísaná v spolupráci so spisovateľkou J.K. Rowlingovou. Inscenácia sa nebude dejovo vracať do minulosti, pred dej románovej série. Rowlingová je jednou z najlepšie predávaných autorov na svete.

Film o škandále FIFA bude produkovať Ben Affleck s Mattom Damonom


Hollywoodske hviezdy Ben Affleck s Mattom Damonom sa budú ako koproducenti podieľať na tvorbe nového filmu, ktorý zachytí na plátne korupčnú aféru v Medzinárodnej futbalovej federácii (FIFA). Hlavným motívom snímky bude príbeh Chucka Glazera, ktorý bol do roku 2013 vysoko postaveným funkcionárom FIFA. Pred dvoma rokmi sa priznal, že bral úplatky za to, že pri voľbe o MS 2010 uprednostnil Juhoafrickú republiku. Mohutného 70-ročného Američana s charakteristickou bielou bradou by mal údajne hrať John Goodman.

Jana Kirschner predstavuje klip k singlu Duch mesta


Jana Kirschner Foto: TASR - Michal Svítok
Speváčka Jana Kirschner predstavuje ďalší singel z albumu Moruša: Čierna. V piesni Duch mesta spieva o tom, čo prežíva, keď sa vracia do mesta, v ktorom niečo prežila, kde má priateľov a pozná tajné skratky. K piesni pripravila videoklip, v ktorom sa inšpirovala kultovou videohrou Jet Set Willy. Naživo si singel Duch mesta publikum vypočuje na jesennom turné Moruša: Čierna 2015.


Zdroj: youtube.com

Ortodoxný rabín sa rozhodol búrať tabu a otvoril si kóšer sexshop


Izraelský ortodoxný rabín Natan Alexander považuje pohlavné uspokojenie ženy za mužskú povinnosť, preto sa rozhodol prevádzkovať internetový kóšer sex shop, aby tak pomohol párom praktizujúcim vieru viesť svoj sexuálny život v súlade s náboženskými pravidlami. Obchod má klientelu v Izraeli, USA, Južnej Afrike, Austrálii i v Británii. Podnikavý rabín priznáva, že v sexuálnej oblasti je v judaizme ešte mnoho tabu, ale je rád, že sa môže podieľať na ich búraní.

ODPORÚČAME AJ:
Editori z Oxfordu: Slovo twerkovanie poznali už v roku 1820
Čím je žena inteligentnejšia, tým menej túži po deťoch
Tieto typy ľudí si v živote udržte
Srdcervúci príbeh o rozpolených veciach je len marketingovou kampaňou
Prečo ľudia halucinujú?

Komentáre