Život

Highlighty týždňa: Princezná Charlotte pózovala svojej mame

"To, ako sa britská princezná rýchlo mení a rastie do krásy, zachytil objektív vojvodkyne Kate."

Webmagazin.sk/TASR, 30. novembra 2015 14:00
Na snímke princezná Charlotte. Foto: Oficiálny Facebook British Monarchy
Malá britská princezná Charlotte bude mať druhého decembra už sedem mesiacov. To, ako sa rýchlo mení a rastie do krásy, zachytil objektív vojvodkyne Kate, ktorá ju začiatkom novembra nafotila v domácom prostredí na panstve v Norfolku. Panstvo je v súčasnosti ich rodinným sídlom. Fotky zverejnili na sociálnych sieťach. "Dúfame, že sa týmto krásnym fotkám každý poteší tak ako my," zdieľala svoju radosť vojvodkyňa.

Zlatí českí slávici sú rozdaní


Česká hudobná verejnosť už pozná víťazov ankety Český slávik Mattoni 2015. Jubilejnú 50. sadu zlatých slávikov odovzdali víťazným interpretom v sobotu večer. Získali ich Karel Gott, Lucie Bílá, skupiny Kabát a No Name. Karel Gott napriek vážnej chorobe prišiel poďakovať za priazeň a energiu, ktorú mu v týchto dňoch dodávajú. Zároveň si prevzal troch slávikov, jubilejného 40. zlatého slávika, absolútneho slávika za rok 2015 a zároveň aj mimoriadne ocenenie v podobe platinového slávika. Anketa Slávik vznikla v roku 1962 a do sobotňajšieho večera rozdali organizátori rovnú pol stovku zlatých slávikov.



Umelcom roka je opäť skupina One Direction


Anglicko-írska chlapčenská skupina One Direction zopakovala minulú nedeľu v Los Angeles svoj triumf z vlaňajška a na 43. ročníku udeľovania Amerických hudobných cien (AMA) opäť zvíťazila v hlavnej kategórii umelec roka. Okrem toho sa stala tretíkrát po sebe najobľúbenejšou popovou skupinou. Galavečer vysielaný naživo v televízii moderovala speváčka Jennifer Lopezová, ktorá ho aj otvorila svojím vystúpením.

Speváčka Adele sa po rokoch vydá na turné


Na snímke speváčka Adele. Foto: TASR/AP
Anglická speváčka Adele, ktorej najnovší album s názvom "25" zaznamenal za prvý týždeň od vydania rekordný predaj, vo štvrtok oznámila, že vo februári začne 15-týždňové koncertné turné po Británii, Írsku a kontinentálnej Európe. Adele oznámila turné v krátkom videu na svojej webovej stránke. Uviedla v ňom tiež, že správy o jej strachu z vystupovania boli zveličené. Turné sa začne 29. februára v severoírskom Belfaste a skončí sa v belgických Antverpách.
Adele Announcement

Go to http://live.adele.com for details

Posted by Adele on Thursday, November 26, 2015


ODPORÚČAME AJ:
Zmena klímy vyháňa vtáky z hniezdisk
Slovenka pletie a šije pre chudobných v Afrike
Z kameňov po praľuďoch by mohli postaviť niekoľko Veľkých pyramíd
Výbuch Krakatoy vytvoril najhlasnejší presne zmeraný zvuk v dejinách
Navštívte strechu Slovenska: Majestátna Kráľova hoľa vás očarí

Komentáre