Život

Highlighty týždňa: Novou Miss Universe sa stala študentka z Bratislavy

"Slovensko má novú Miss Universe. Košice zažili Bielu noc. Richard Müller má 55. Speváčka Emma Drobná predstavila svoj debut. Schwarzenegger prekvapil policajta."

TASR/Webmagazin.sk, 3. októbra 2016 9:00
Miss Universe 2016 Zuzana Kollárová je študentkou z Bratislavy. Foto: Instagram/Zuzana Kollarova
Novou Miss Universe 2016 Slovenskej republiky sa stala 24-ročná Zuzana Kollárová. Študentka podnikového manažmentu si odniesla tiež tri ďalšie tituly - cenu novinárov Miss Média aj ocenenia za najzaujímavejšiu tvár kozmetickej spoločnosti a najkvalitnejšie vlasy, teda Miss Mary Kay a Miss Chi Biosilk.

Titul prvej vicemiss si odnáša 22-ročná Karolína Miková z Nového Smokovca, druhou vicemiss je 22-ročná Kristína Šulová z Banskej Bystrice.




Biela noc v Košiciach



Košická Biela noc prilákala do nočného mesta tisíce ľudí. Počas 7.ročníka mohli návštevníci vidieť celkovo 34 umeleckých projektov autorov z desiatich krajín. K hlavným atrakciám patrilo digitálne zobrazenie svätojánskych mušiek v Mestskom parku z dielne kanadsko-francúzskeho umelca Maotika, vytvorené pomocou špeciálnej laserovej technológie a tisícke žiaroviek naplnených vodou a mliekom

O týždeň 8. októbra sa festival presťahuje do Bratislavy.



Richard Müller má 55



Spevák Richard Müller si dal k 55. narodeninám nový album, nazval ho 55. Predstavil ho ako mimoriadne osobné dielo. "Všetky piesne sa ma nejakým spôsobom týkajú. Napríklad Julia Roberts alebo Adieu Adele je o nenaplnenej láske. V ďalších hodnotím, ako tých 55 rokov ubehlo. Mám tam aj pesničku Na smrteľnej posteli, ale napriek mierne morbídnemu názvu, je – rovnako ako všetky ostatné – veľmi krásna. Jednoducho, piesne sú o témach, o ktorých rozmýšľam, čím žijem. Pevne verím, aj na základe reakcií z okolia, priateľov a vydavateľov, že sa nám podarilo urobiť nádherný album a dúfam, že moje publikum nesklamem. Osobne som s albumom naozaj veľmi spokojný. Vypovedá o tom, aký teraz som," povedal.

Z krstu nového albumu Richarda Müllera "55". Na snímke vľavo Richard Müller, vpravo krstná mama albumu Adela Banášová. Bratislava, 28. septembra 2016. Foto: TASR/Michal Svítok


Úsmev Emmy Drobnej



Víťazka poslednej SuperStar Emma Drobná predstavila svoj prvý singel s názvom Smile, ktorý je predzvesťou jej debutového albumu. Na tvorbu piesne si dopriala dostatok času, vydáva ho deväť mesiacov po finále súťaže. „Veľmi som sa tešila na premiéru mojej novej piesne a najviac sa budem tešiť na moment, keď budem mať repertoár zostavený iba zo svojich pesničiek, dúfam že tento moment raz príde," vyjadrila sa speváčka po premiére singla. Skladba je v angličtine, pretože v tomto jazyku sa Drobnej podľa vlastných slov lepšie skladá aj spieva.



Schwarzenegger prekvapil policajta



Nemecký policajt zažil nevšednú situáciu. Na železničnej stanici v Mníchove spozoroval dvoch cyklistov. Keďže bicyklovanie je tu zakázané, jedného z nich zastavil a upozornil na priestupok. Muž svoje počínanie obhajoval tým, že sa ponáhľa, lebo je bodyguardom Arnolda Schwarzeneggera. Policajta to zaskočilo, no po chvíli sa slávny herec a bývalý guvernér Kalifornie naozaj zjavil. Šesťdesiatdeväťročný Schwarzenegger po slušnom pripomenutí pochybenia svojho ochrankára povedal, že "v súčasnej dobe sa mu zle chodí pešo". Ako "malé odškodnenie" za spôsobenú nepríjemnosť si s mužom zákona urobil selfie a stanicu opustil.

Slávny herec sa policajtovi za nepríjemnosť odplatil spoločnou selfie. Foto: www.presseportal.de


ODPORÚČAME TIEŽ:
Do kín prichádza filmová podoba bestselleru Dievča vo vlaku
VIDEO: Film o Cuky a Luky sa začal nakrúcať uplynulý týždeň
Y. SHAUL: Byť vojakom na palestínskych územiach bolo ako hrať videohru
Zotročuje nás virtuálny svet alebo nám dáva slobodu?

Komentáre