Život

Absurdné sexuálne zákony v USA: V chladničke to nerobte

"Amerika je známa ako zem slobody. V oblasti sexu by ste tam však mali byť mali byť na pozore. Neverili by ste, koľkými zákonnými obmedzeniami sa Američania musia riadiť pri svojom intímnom živote. "

Zuzana Onufer, 20. decembra 2014 8:00
Ilustračné foto. Foto: TASR/AP


Aj keď tieto zákony sú zastarané a ťažko si predstaviť, ako sa dajú vymáhať, stále platia. Napríklad v Montane, Kansase, Utahu, Louisiane, Severnej Karolíne a Texase je zakázané praktizovať análny sex. Tipnite si, čo je zakázané robiť v Connorsville v čase, keď žena dosahuje orgazmus. Odpoveď nájdete v rámci 10 najbizarnejších sexuálnych zákonov všetkých čias. Zmapovali ich womansday.com a weirdsexlaws.com.

1. Žiadny nechránený sex so Satanom


Ak by ste v meste Bakersfield v Kalifornii stretli neuveriteľne krásneho Lucifera, uistite sa, že máte pri sebe kondóm. Zákony tohto amerického mesta totiž vyžadujú, aby ste pri sexuálnom styku so Satanom použili ochranu.

2. Žiadne smilstvá v chladničke


Zdá sa, že nákupy potravín v Newcastli sa riadia prísnymi normami. Je tam totiž prísne zakázané, vojsť do obchodu a zaskočiť si do mraziaceho boxu na mäso zasúložiť. Napríklad s fešným predavačom.

3. Prehru v biliarde si sexom nezaplatíš


Ak hráte biliard v bare alebo v reštaurácii v Anistone v štáte Alabama a prehráte, je lepšie mať pri sebe hotovosť na zaplatenie. V rozpore so zákonom je totiž ponuka sexu víťazovi namiesto peňazí.

4. Žiadna svadba počas poľovačky


Kým väčšina neviest určite nesníva o svadbe počas poľovačky alebo rybačky, v meste Oblong v Illinois je to doslova zakázané. Zatiaľ čo sa loví a chytajú sa ryby, je trestné sexovať počas svadobnej noci.

5. Strieľanie musí ustúpiť orgazmu


V Connorsville neďaleko Minneapolisu si páni musia zvážiť, akú aktivitu by chceli robiť popri sexe s partnerkou. Verte tomu alebo nie, v tomto meste je nezákonné strieľať pištoľou počas orgazmu svojej partnerky. Dámy majú prednosť.

6. Záleží na váhe zvieraťa


V štáte Washington je úplne legálne mať sex so zvieratami, ktoré vážia menej ako 18,5 kilogramu. Zvieratá nad 18,5 kilo sú už tabu. Čiže so psíkom áno, ale s kravou zásadne nie?

7. Žiadne prekvapenia páni policajti


Zdá sa, že mesto Coeur d'Alene chce ľuďom pristihnutým „pri čine“ ušetriť rozpaky. Zákon v tomto meste pri hraniciach s Washingtonom zakazuje policajtom približovať sa k zaparkovanému autu, ak majú podozrenie, že tam práve niekto súloží. Namiesto toho musia na seba upozorniť napríklad trúbením a dopriať ešte zaľúbencom dve minúty, aby sa dali dokopy a až potom môžu začať s vyšetrovaním.

8. Iba svieži dych


Ak si muž v Alexandrii, v štáte Minnesota rád dopraje cesnak, cibuľu alebo sardinky, na sex môže rovno zabudnúť. Podľa tamojších zákonov nesmie od ženy žiadať sex, ak má nepríjemný dych po týchto potravinách. Ak napriek tomu žena so sexom súhlasí, musí si muž pred aktom umyť zuby.

9. Zhasnúť prosím


Niekdajší zákonodarcovia vo Virginii museli byť veľmi prudérni, keď podpisovali doteraz platné sexuálne zákony. V meste je zakázané sexovať s rozsvieteným svetlom, akákoľvek iná poloha ako misionár je tabu a postihovať vás môžu aj za šteklenie ženy.

10. Berte ohľad na kone


Kým Massachusetts uznáva, že rodeo klauni si zaslúžia lásku prítomných dám, štátny zákon zakazuje pohlavný styk s takýmto zabávačom, pokým prebieha show. Potom, čo zvieratá idú spať, je sex s rodeo klaunom OK.

ODPORÚČAME AJ:


Bezplatná cesta okolo sveta? Stačilo mať správne meno a byť ženou
Darčeky nenosí len Ježiško a Santa Claus, ale aj rôzne príšery
Tablet vám môže zničiť milostný život
Päť tipov, ako sa perfektne zbaviť predvianočného stresu
Šesť jednoduchých spôsobov ako zvýšiť svoju produktivitu

Komentáre