Štýl

VIDEO: Sexi spodná bielizeň nie je nič pre vás? Možno zmeníte názor

"Čipkovaná spodná bielizeň, ktorá je menej či viac erotická už totiž dávno nie je výsadou len privilegovaných, či žien, ktoré majú po svojom boku partnera. "

Eva Frantová, 30. septembra 2016 14:00
Ilustračné foto Foto: youtube.com
Mnohé ženy si myslia, že čipkované nohavičky či braletka nie je nič pre ne a jediný, kto sa podobnými kúskami v šatníku môže pýšiť sú pornoherečky či slávne osobnosti. To však už dávno neplatí!

Čipkovaná spodná bielizeň, ktorá je menej či viac erotická už totiž dávno nie je výsadou len privilegovaných, či žien, ktoré majú po svojom boku partnera. Prečo by ste sa predsa mali obliekať sexi kvôli niekomu inému a nie kvôli sebe? Možno tomu neveríte, no sexi spodné prádlo samo o sebe zvýši vaše sebavedomie na nepoznanie.



I ženy v tomto videu sa o tom samé presvedčili. Zistili totiž, že sexi nohavičky vôbec nemusia byť nepohodlné, práve naopak. Dodajú vám sebaistotu a sexappeal, ktorý budete navonok vyžarovať. Nikto nevie vaše malé tajomstvo a vy sa predsa len cítite neskutočne žensky.

Niektorým možno prekáža prílišná okázalosť, hlavne ak máte na sebe sukňu či šortky, no musíte si zapamätať, že sa všetko odohráva len vo vašej hlave. Nechajte sa uniesť svojou fantáziu a naberte odvahu vyskúšať niečo nové. I ženy vo videu prišli na to, že považovať seba samú za krásnu je prvý krok k tomu, aby si to o vás mysleli i ostatní. Preto šup šup do obchodu pre prvý kúsok tohto malého zázraku!

ODPORÚČAME AJ:
Farba tejto jesene? Jednoznačne purpurová
Tlačia vás nové lodičky či jesenné čižmy? Skúste jeden z týchto trikov
Dali ste sa ostrihať? Vieme, ako upraviť kratšie vlasy
Ešte stále nepoznáte svoj typ pleti? Skúste tento jednoduchý test

Komentáre