Štýl

V lete sa chĺpky nenosia: Ako sa ich zbaviť rýchlo a jednoducho?

"Každá žena zápasí s podobným problémom ako vy, nebojte sa! Webmagazín pozná niekoľko zaručených rád, ktoré vám pomôžu zbaviť sa ich rýchlo a zaručene!"

Eva Frantová, 21. júla 2016 14:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Aj vy máte problém s chĺpkami, ktoré vás trápia práve na miestach, kde by nemuseli vôbec byť? Každá žena zápasí s podobným problémom ako vy, nebojte sa! Webmagazín pozná niekoľko zaručených rád, ktoré vám pomôžu zbaviť sa ich rýchlo a zaručene!


Žiletku vyhoďte


Prostriedky na holenie, známe ešte z dôb našich starých mám už dávno nie sú účinnou formou, ako sa zbaviť nežiadúceho ochlpenia. Ak sa chcete naozaj zbaviť všetkého, čo by na ženskom tele nemalo nič hľadať, žiletke sa vyhnite naozaj veľkým oblúkom.


Epilátor je najefektívnejší


Síce musíte nechať svoje chĺpky narásť viac ako je vám príjemné, výsledok však stojí za to. Epilátor patrí medzi bolestivejšie metódy odstraňovania chĺpkov, je však zároveň i najúčinnejší. Oholenie vám vydrží aj niekoľko týždňov a pokožka ostane jemná a hebká na dotyk. Dajte však pozor a epiláciu najskôr vyskúšajte na malom kúsku pokožky. Môže totiž s drastickým produktom zreagovať a to alergickou reakciou.

Vyskúšajte kokosový olej


Máte citlivú pleť a najradšej by ste sa neholili vôbec? Aj pre vás existuje riešenie. Tím Webmagazínu dobre pozná útrapy, ktoré môže holenie či epilácia spôsobiť, ak je vaša pokožka príliš napätá či poškodená. Skúste ju najprv upokojiť použitím kokosového oleja. Ten pôsobí lepšie ako pena na holenie či upokojujúci gél. Sila prírody je väčšinou tá najúčinnejšia zbraň.

ODPORÚČAME AJ:
Nový trend leta: Nohavice, ktoré vyzerajú ako sukňa
Koniec poteniu v horúčavách: Skúste tieto triky
Ako si chrániť vlasy pred slnkom a soľou?
Poznáte Birschbox? Zoznámte sa s malým kozmetickým zázrakom

Komentáre