Štýl

Poznáte Birschbox? Zoznámte sa s malým kozmetickým zázrakom

"Niektoré produkty sú príliš drahé na to, aby sme ich skúšali len tak naslepo. To však už vôbec nie je nutné. Stačí, ak sa rozhodnete pre Birschbox a problém je vyriešený."

Eva Frantová, 8. júla 2016 14:00
Ilustračné foto Foto: TASR/Štefan Puškáš
Poznáte to. Kúpa každého kozmetického výrobku je tak trochu risk, ktorý nejedna z nás musí podstúpiť, ak nie je spokojná s doterajším výsledkom. Niektoré produkty sú však príliš drahé na to, aby sme ich skúšali len tak naslepo. To však už vôbec nie je nutné. Stačí, ak sa rozhodnete pre Birschbox a problém je vyriešený.

Čo to je?


Birschbox je jednoduchá zásielka, ktorá obsahuje vzorky rôznych kozmetických produktov vyberaných presne podľa vašich preferencií. Stačí, ak sa zaregistrujete na birschbox stránke, zadáte preferencie vašej pleti, kozmetiky, ktorú používate, veku a očakávaní a už len počkáte, kým vám raz za mesiac príde želaný tajomný balíček.

Ako to funguje?


Princíp je jednoduchý. Birschbox podľa vašich očakávaní zostaví balíček niekoľkých produktov, ktoré vám pošle. Od dekoratívnej kozmetiky až po produkty určené na starostlivosť o pleť. Malé balenia sú praktické a vhodné i do cestovnej tašky.



Čo ak sa mi niečo zapáči?


Ak si náhodou nejaký z produktov zamilujete, stačí, ak si jednoducho objednáte väčšie balenie. Každý produkt totiž existuje i vo svojej originálnej veľkosti a podobe. Preto neváhajte, ponorte sa do sveta Birschbox a zamilujte si tajomné balíčky.

Nevýhoda: Táto originálna donášková služba ešte stále nepokrýva slovenský trh. Preto, ak sa nachádzate v Anglicku, Francúzsku či Španielsku, určite túto ponuku využite.

ODPORÚČAME AJ:
Trápi vás tmavé podpazušie či bikini zóna? Skoncujte s nimi
Ako dosiahnuť matný odtieň laku? Jednoducho
Zafarbil vám dezodorant oblečenie? Nemusíte ho vyhodiť
Omrzelo vás ombre? Vyskúšajte pieskové vlasy od Lei Mischele

Komentáre