Štýl

Máte radi tekvicovú farbu? Doprajte si ju aj na hlave

"Ak chcete trošku obmeniť svoju vizáž, no nechcete nič príliš okázalé, skúste sa riadiť radami Webmagazínu a vyskúšajte kúzlo tekvicovej farby."

Eva Frantová, 9. októbra 2016 12:00
Ilustračné foto Foto: instagram.com
Pumpkin spicy nie je novinkou len na pultoch kaviarní, ale i v oblasti vlasového stylingu. Ak chcete trošku obmeniť svoju vizáž, no nechcete nič príliš okázalé, skúste sa riadiť radami Webmagazínu a vyskúšajte kúzlo tekvicovej farby.

Nie, nejde o oranžovú, aj keď sa vám to na prvý pohľad môže zdať. Tekvicová farba skôr pripomína vlnu gaštanovej, ktorá jemne prechádza do hnedastých tónov a nesie so sebou tú pravú dávku jesene.



Ak však chcete dosiahnuť naozaj dokonale hnedo oranžový vzhľad, zverte sa do rúk odborníkov. Vlasy sa totiž len veľmi ťažko upravujú, ak sa náhodou stane, že to s farbou či strihom práve neodhadnete.

#janinabrueckbauer #pumpkinhair #love

Fotka uverejnená používateľom Janina Brückbauer (@janinabrueckbauer),



Kaderník totiž presne vie, že farba musí dokonale ladiť s odtieňom vlasov, ktorý sa nachádza pri koreni vašej pokožky a postupne sa môže smerom dolu mierne zosvetľovať. Odtieň tekvicovej záleží na vás, vo všeobecnosti však platí, že k bledším typom pleti sa viac hodia žiarivejšie tóny, zatiaľ čo hnedastá pokožka obľubuje tmavšie odtiene.



Tip na záver: Nechajte si poradiť od odborníkov alebo sa inšpirujte v našej galérii, ide predsa o vašu korunu krásy.

ODPORÚČAME AJ:
Farba tejto jesene? Jednoznačne purpurová
Tlačia vás nové lodičky či jesenné čižmy? Skúste jeden z týchto trikov
Dali ste sa ostrihať? Vieme, ako upraviť kratšie vlasy
Ešte stále nepoznáte svoj typ pleti? Skúste tento jednoduchý test

Komentáre