Štýl

Ste nespokojná so svojím výstrihom? Vytvorte si väčšie prsia

"Mejkap je zázrak, ktorý si my ženy neviem vynachváiť už nejaké to desaťročie, že však dokáže divy nielen na tvári, to je novinkou, o ktorej ste možno ešte nepočuli."

Eva Frantová, 26. septembra 2016 14:00
Ilustračné foto Foto: youtube.com
Mejkap je zázrak, ktorý si my ženy neviem vynachváliť už nejaké to desaťročie. Že však dokáže divy nielen na tvári, to je novinkou, o ktorej ste možno ešte nepočuli. Možno ale nemáte problém s pleťou, ale trápi vás veľkosť vašich pŕs. Už však nemusí, zopár ťahov štetcom vyrieši totiž všetko.

Tí najlepší mejkap artisti vedia, že správne použitie jednotlivých produktov dokáže urobiť priam zázraky. Ak máte totiž menšie prsia a prajete si aspoň na jeden večer vlastniť tak žiadaný plný dekolt, nemusíte chodiť pod nôž. Stačí, ak zvládnete techniku kontúrovania.

Na všetky prirodzene vytŕčajúce časti vášho hrudníka naneste bronzer alebo tmavší mejkap. Ten sa postará o ich prirodzené vystúpenie do popredia oproti ostatným častiam. Následne naneste highlighter na oblasť pŕs, pod kľúčnu kosť a všade tam, kde sa už nenachádza tmavší odtieň. Podstatné je tak vytvoriť tiene a zosvetliť tie časti, na ktoré chcete upútať pozornosť.



Následne všetky nanesené vrstvy rozotrite štetcom dostratena, aby výsledný efekt pôsobil nanajvýš profesionálne a prirodzene. Ak sa vám čiara zvýrazňujúca vaše prsia zdá málo očividná, použite nakoniec menšie množstvo tmavšieho kontúrovacieho odtieňa a líniu ešte raz obtiahnite.

Nakoniec stačí vybrať zo šatníka podprsenku, ktorá je dostatočne push-up a ste pripravená vyraziť!

ODPORÚČAME AJ:
Farba tejto jesene? Jednoznačne purpurová
Tlačia vás nové lodičky či jesenné čižmy? Skúste jeden z týchto trikov
Dali ste sa ostrihať? Vieme, ako upraviť kratšie vlasy
Ešte stále nepoznáte svoj typ pleti? Skúste tento jednoduchý test

Komentáre