Štýl

Revolúcia v aplikácii trblietavého laku: Poznáte aj vy tento trik?

"Lak nedrží, nie je dostatočne krycí a my ostáva sklamané a nespokojné."

Eva Frantová, 28. septembra 2016 8:00
Ilustračné foto Foto: youtube.com
Každá poznáme problém, ktorý nastane, ak sa pokúšame nalakovať si nechty trblietavým lakom a výsledný efekt má ďaleko od toho, čo sme očakávali pri kúpe tej malej zázračnej fľaštičky. Lak nedrží, nie je dostatočne krycí a my ostáva sklamané a nespokojné. Rozmýšľali ste nad tým, že je možno chyba vo vašom štýle nanášania laku? Skúste náš jednoduchý tip!

Podstatou správneho nanesenia trblietavého laku je, aby naozaj pokryl celý necht bez výnimky. To sa však pri bežnej manipulácie so štetcom dosiahnuť nedá. A preto sme pre vás našli zopár skutočne účinných metód, ktoré sa naozaj oplatia vyskúšať.

Na začiatku nesmiete zabudnúť aplikovať naozaj kvalitný podkladový lak, ktorý vyhladí povrch nechtu a pripraví ho na aplikáciu trblietavej vrstvy. Nikdy sa nesnažte urýchliť schnutie alebo nebodaj nanášať ďalšiu vrstvu ešte predtým, ako zaschne tá predchádzajúca. Nedosiahnete tak naozaj zaschnutý efekt a vaša manikúra bude mať ďaleko od dokonalej.



Následne naneste vrstvu trblietavého laku na starú špongiu, ktorú ste používali na nanášanie krycieho krému. Tú potom pritlačte o povrch nechtu až kým sa všetky trblietky nedostanú na vaše nechtové lôžko. Aplikácie je naozaj jednoduchá a neskutočne účinná. Ako je to možné?

Jednoducho. Špongia vsaje všetok prebytočný lak a to, čo sa dostane na vaše nechty sú len čisté trblietky, ktoré úžasne rýchlo zaschnú a poskytnú vám efekt dokonale upravených a trblietavých nechtov. Nezabudnite na tenkú vrstvu krycieho laku a krásna manikúra je hotová.

ODPORÚČAME AJ:
Farba tejto jesene? Jednoznačne purpurová
Tlačia vás nové lodičky či jesenné čižmy? Skúste jeden z týchto trikov
Dali ste sa ostrihať? Vieme, ako upraviť kratšie vlasy
Ešte stále nepoznáte svoj typ pleti? Skúste tento jednoduchý test

Komentáre