Štýl

Neónová vládne letu: Vyskúšajte ju aj vy

"Stačí tak málo a vaše oči, pery či líca sa nevýslovne rozžiaria. Ako však farby skombinovať a čo je tajomstvom takéhoto looku?"

Eva Frantová, 12. júla 2016 14:00
Ilustračné foto Foto: TASR/Štefan Puškáš
Neónové farby modrej, ružovej či žltej sú trendom najbližších slnečných dní. Stačí tak málo a vaše oči, pery či líca sa nevýslovne rozžiaria. Ako však farby skombinovať a čo je tajomstvom takéhoto looku?

Oči


V prvom rade nezabúdajte, že oči sú tým najvďačnejším kúskom tváre, ktorý dokáže neónovú farbu naozaj využiť vo svoj prospech. Skúste neónovo modrú maskaru, či očnú linku, ktorá vaše oči rozžiari už jedným ťahom. V oboch prípadoch však dajte pozor a neskombinujte príliš veľa farieb. Pery či líca by mali ostať viac-menej neutrálne pokiaľ nechcete vyzerať až príliš výstredne.

Pery


Pokiaľ ide o pery, tie si priam pýtajú neónovú farbu ladenú do ružovej. Najprv pery dôkladne hydratujte a až následne naneste patričné množstvo neónového rúžu, ktorý jemne preklepte prstami. Farba tak bude pôsobiť prirodzenejšie a dlhšie vydrží.



Líca


Líce síce majú rady sýte farby, neodporúčame však používať očné tiene ako náhradu za poriadnu lícenku. Toto leto nie je až taký problém nájsť neónové farby i v prípade farieb na líca. Preto šup šup do drogérie pre jednu či hneď dve žiarivé farby. Nič však netreba preháňať, a preto aj v tomto prípade narábajte s farbami radšej opatrne.

ODPORÚČAME AJ:
Nový trend leta: Nohavice, ktoré vyzerajú ako sukňa
Koniec poteniu v horúčavách: Skúste tieto triky
Ako si chrániť vlasy pred slnkom a soľou?
Poznáte Birschbox? Zoznámte sa s malým kozmetickým zázrakom

Komentáre