Štýl

Ak vašu hlavu len tak-tak obišla žatva, je čas na ten správny olej

"Ak sa módnych výstrelkov nechcete alebo nebodaj neviete vzdať, máme pre vás riešenie."

Eva Frantová, 21. augusta 2015 8:00
Ilustračné foto Foto: TASR/Radovan Stoklasa
Veľa z nás podlieha najnovším módnym trendom v oblasti vlasov. Či už ide o farbenie, melírovanie alebo tónovanie, ani jedno vlasom dvakrát neprospieva. Jednotlivé procesy totiž zasahujú hlboko do štrukúry vlasu, otvárajú ju a tým i poškodzujú. Ak sa však módnych výstrelkov nechcete alebo nebodaj neviete vzdať, máme pre vás riešenie.

Olej, ktorý nemastí


Najúčinnejšou metódou, ako svojim vlasom prinavrátite lesk je jedinečný elixír v podobe oleja. Aj tu však platí, že si za kvalitu treba priplatiť. Nechcete predsa, aby sa vám vlasy hneď po nanesení zbytočne zamastili akoby ste si ich vôbec neumývali. Kvalitné oleje sa rovnako vyznačujú i svojou hustotou. Tá musí byť dostatočná na to, aby sa vám olej nelial po rukách, nechcete na ňom predsa vyprážať.

Príjemná vôňa, ktorá podmaňuje


Všetky ženy milujú, keď im vlasy voňajú akoby boli práve umyté. A muži naše rozvoniavajúce vlasy zbožňujú desaťnásobne viac. Podobný luxus si s tým správnym olejčekom dokážete zaobstarať ihneď. Väčšina sa totiž vyznačuje špecifickou vanilkovou alebo príjemnou kokosovo-mandľovou vôňou, ktorá sa vo vlasoch udrží aj dlho potom, čo si ich umyjete. Stačí, ak olej použijete ešte na mokré pramene. Tie totiž dokážu vôňu oveľa lepšie vstrebať.

Aj na suché, aj na mokré


Veľkou výhodou týchto vlasových pomocníkov je ich univerzálnosť. Dajú sa totiž použiť na mokré aj na suché vlásky. Receptúrou, ktorá vlasy zbytočne nemastí totiž dokážu hydratovať stále, nielen po prvom nanesení. Neváhajte a rozhodnite sa starať o svoju korunu krásy, oplatí sa vám to.

ODPORÚČAME AJ:
Zopár trikov na leto, ktoré by ste mali poznať
Ako sa postarať o plavky po kúpaní? Prinášame návod
Prichádza revolúcia prirodzene krásnych očí: 4D mihalnice
Vypadáva vám v lete viac vlasov? Nebojte sa, je to prirodzené

Komentáre