Hudba a film

VIDEO: Connie Talbot, malý spevácky zázrak

"S chýbajúcimi prednými zubami vystúpila pred ôsmimi rokmi iba šesťročná speváčka pred porotou anglickej talentovej súťaže. Stala sa z nej hviezda, dnes má už aj zápisy v Guinnessovej knihe rekordov."

Veronika Rosputinská, 16. septembra 2014 6:00
Connie Talbot Foto: Instagram/officialconnietalbot


Niektorý talent sa spozná okamžite. To je aj prípad dnes už tínedžerky Connie Talbot, ktorá sa narodila v roku 2000 neďaleko Birminghamu v Anglicku. Spievať začala vraj hneď, keď sa naučila rozprávať. Jej prvou fanúšičkou, ktorá v nej spoznala obrovský talent, bola jej babička Violet. Spolu milovali Čarodejníka z krajiny Oz a pieseň Somewhere Over The Rainbow. Zrodenia hviezdy Connie Talbot sa ťažko chorá Violet už nedožila. Vnučka babke na pohrebe zaspievala song Amazing Grace.

Zrodenie hviezdy


V roku 2007 sa malá usmievavá bezzubá Connie postavila pred porotu súťaže Britain's Got Talent a svojím detským šarmom si získala celé obecenstvo. Keď spustila svoju verziu Imagine od Johna Lennona, sánka padla aj známemu „katovi“ Simonovi Cowellovi. Connie bola v tú chvíľu odsúdená na úspech.

Connie Talbot Foto: Instagram/officialconnietalbot
Hneď v ten istý rok vydala svoj prvý album – Over The Rainbow – a ten získal v rodnom Anglicku zlatú platňu a v mnohých iných krajinách platinovú. Connie sa zapísala do Guinessovej knihy rekordov – stala sa totiž najmladším interpretom v Británii, ktorému sa podarilo dosiahnuť taký úspech.

Po dvoch rokoch vydala druhý album, tentoraz v Amerike a médiá sa predbiehali v tom, kto ju osloví. Predstavila sa v televízii vo vlastnom hudobnom špeciále a začala koncertovať po svete. V Južnej Kórei vystupovala na svetovom summite G20, do Číny si ju pozvali vystupovať počas osláv Čínskeho nového roka. Vystupovala už dokonca aj vo veľkej O2 Aréne v Londýne.

Skutočný talent


V 2011 Connie začala navštevovať lekcie hry na klavíri a už po desiatich týždňoch zavesila na svoj Youtube kanál video, kde spieva a súčasne hrá skladbu Someone Like You od Adele.


Vráťme sa ešte k jej kanálu. Videá majú viac ako sto miliónov pozretí a v súčasnosti sú skladby z neho prehraté v rôznych kútoch sveta 100-tisíc krát denne. Každých 0,76 sekundy niekto klikne na Connieno video. Tomu sa povie úspech, najmä vzhľadom na fakt, že dievča má len 14 rokov.

Connie sa o svoje novinky zo života delí na oficiálnej stránke, Instagrame a videá nájdete na jej Youtube kanáli.


ĎALŠIE ČLÁNKY:


VIDEO: Mladík predvádza bravúrny rap do hudby od Mozarta
Nechajte sa unášať na orientálnych rytmoch
Desať najpopulárnejších hudobných videí na YouTube
Títo chlapci dojali Britániu: Pri piesni o šikane tiekli slzy
Tento génius prevalcoval America's Got Talent. Neuveríte, čím

Komentáre