Hudba a film

Singel Words od Emmy Drobnej má videoklip, vznikal vo Veľkej Británii

"Výrobu videoklipu vložila do rúk mladého českého režiséra Radima Zbořila. "

TASR, 2. septembra 2017 11:00
Speváčka Emma Drobná vo videoklipe k piesni Words. Foto: Youtube/Emma Drobná
Lyric video Emmy Drobnej k druhému singlu Words prekročilo za tri mesiace na serveri Youtube pol milióna zhliadnutí. Za rovnaký čas sa skladba stihla usadiť na prvej priečke slovenského rádiového éteru. V týchto dňoch speváčka predstavuje nový videoklip, ktorý k singlu Words nakrútila na svojich najobľúbenejších miestach vo Veľkej Británii.


Najobľúbenejšie miesta


Tri mesiace po rádiovej premiére dostal singel Words vizuál v podobe videoklipu. Ten Emma Drobná nakrútila počas svojho niekoľkodňového letného roadtripu vo Veľkej Británii, ktorá je doslova jej druhým domovom a miestom, kam sa vždy rada vracia. Prevažná väčšina scén vznikla na rôznych miestach v Londýne, ktoré sú Emminmu srdcu blízke, ako aj v prímorskom meste Brighton.

Srdcu jej blízke sa stalo miesto s názvom Beachy Heads. „To miesto bolo najkrajšie. Sú tam obrovské biele útesy a nádherné polia. Je to zaujímavé, nebezpečné a trošku aj strach vzbudzujúce miesto, keďže útesy sú naozaj obrovské. Jedna časť tých útesov je obklopená krížmi, kde si ľudia vzali život. Je to až zimomriavkové, ale nádherné,“ uviedla pre médiá.



Režisér z Česka


Zatiaľ čo hudobnú produkciu skladby Emma opäť zverila svojim producentom Petrovi Grausovi a Tomášovi Zubákovi zo svojho domovského nahrávacieho štúdia Creative Music House, výrobu videoklipu vložila do rúk mladého českého režiséra Radima Zbořila.

„Videla som Radimovu prácu a fotky. Veľmi sa mi páčia. Mám taký pocit, že to má v oku. Dokáže nájsť zaujímavé výhľady aj na miestach, ktoré sa nám zdajú nezaujímavé,“ prezrádza Emma na margo svojej prvej spolupráce s mladým českým talentom. „Naším cieľom boli čo najprirodzenejšie autentické zábery, preto som si mejkap aj vlasy robila sama,“ dodáva.

Štvordňové britské nakrúcanie prebehlo bez komplikácií, keďže Londýn a jeho okolie Emma pozná z čias, keď tam žila a pracovala. „Dosť času sme strávili presúvaním sa a väčšinou sme čakali na západy slnka, takže sme nenakrúcali doslova štyri dni vkuse,“ vysvetľuje.

Stratené doklady


Jedna nečakaná a nemalá komplikácia sa však predsa len objavila, a to na záver nakrúcania: „V predposledný deň som stratila všetky doklady,“ prezrádza Emma. „Musela som si vybavovať náhradné. To bol asi najnáročnejší okamih. Inak to prebiehalo v pohode, keďže Londýn už poznám.“

Po nakrúcaní na svojich obľúbených miestach v Británii, ktorá je Emminou veľkou srdcovkou, by vraj rozhodne rada aj v budúcnosti podnikla nakrúcanie ďalších klipov za hranicami Slovenska. „Určite by som ešte chcela nakrúcať klip niekde v zahraničí. Svet ponúka veľmi veľa, aj keď naše Slovensko je tiež krásne. Ale pre mňa je točenie v zahraničí spojením príjemného s užitočným, nakoľko milujem cestovanie,“ dodáva na záver.

Fanúšikovia sa so speváčkou môžu stretnúť najbližšie na koncertoch 9. septembra v Rovinke a 16. septembra v Novom Meste nad Váhom. Okrem toho bude jednou zo súťažiacich v známej televíznej šou Let's Dance.

ODPORÚČAME TIEŽ:
Natalie Imbruglia vystúpi po 12 rokoch na Slovensku
V Európe máme zhruba tucet monarchií. Poznáte ich?
OBRAZOM: Paličkovaná čipka nepozná hranice
Martin Harich predstavuje nový singel, ktorý vám predĺži letnú pohodu

Komentáre