Hudba a film

REZISTENCIA: Dej plný neočakávaných zvratov, priateľstiev a lásky

"Dej filmu odohrávajúci sa v budúcnosti je prepojený modernými výdobytkami doby. Futuristické budovy, moderné zbrane, rýchle strihy deja, ktoré nás na začiatku uchvátia."

Matej Martinček, 23. marca 2015 12:00
Hlavná hrdinka. Ilustračná fotka Foto: CSFD.CZ
Pútavý príbeh Rezistencia vás vtiahne do úplne iného sveta. Spočiatku typický priemerný sci-fi, ktorý v momente, keď nastáva zvrat deja, naberá na obrátkach. Pútavý príbeh, od ktorého sa nedá odtrhnúť zrak, vyvoláva špecifický druh napätia.

Rôzne boje, streľba, pomsta, strach, evokujú reálny svet, v ktorom aj my žijeme. Strenutie rozdielnych svetov vedúcich k poslednému boju, je napokon len fikciou, veď tento film, nie je len o túžbe po moci, ale aj romantický príbeh. Zdôrazňuje, že to čo je na nás rozdielne by nás málo spájať a nie rozdelovať. Ľudskosť v závere filmu prsviedča, že človek vždy bude hľadať pozitívny pohľad aj na našu budúcnosť.

Tento film je vynikajúci kvalitou deja a myšlienok, hereckými výkonmi. Dokonca aj hudba neohlučuje celý film, ale dodáva filmu pravú atmosféru. Tento film, by si mali pozrieť všetci milovníci kvalitnej filmovej tvorby.

Trailer k filmu Rezistencia


ODPORÚČAME AJ:


BERLINALE: Zlatého medveďa získal iránsky režisér Džafar Panahí
Spevák skupiny No Name Igor Timko sa objaví na scéne SND
Imagine Dragons vydali album Smoke + Mirrors
Katy Perry žiarila medzi hviezdami na Grammy Awards 2015
Kino novinky týždňa: Túžba a vášeň vo filme Päťdesiat odtieňov sivej

Komentáre