Hudba a film

Pozná to Beyoncé aj Pink: Nevydarené vystúpenie

"Ani hviezdy svetového formátu nie sú imúnne voči nepríjemným náhodám. Niektoré koncerty im nevyšli tak, ako mali."

Tomáš Kušnír, 18. júla 2015 8:00
Ilustračné foto. Foto: youtube.com
Pozrite si štyri videá, ktoré predstavujú nočnú moru všetkých spevákov - trapas na koncerte.

Zaseknutá kvôli ventilátoru


Jedna z najlepšie zarábajúcich speváčok súčasnosti Beyoncé, je známa tým, že počas koncertov má na pódiu a pod ním viacero ventilátorov. Ide jej o efekt rozfúkaných vlasov. Počas jej posledného turné Mrs. Carter Show World Tour sa jej v kanadskom Montreale stala veľmi nepríjemná záležitosť. Čo by ste robili vy?



Majster nepodarkov


Justin Bieber, ktorý sa v poslednom čase preslávil viacerými škandálmi, má za sebou veľké množstvo úspešných koncertov. Ak by mal počítať tie, na ktorých sa mu stalo niečo nepríjemné, určite by nezabudol na koncert, kde mu hodili do hlavy fľašu vody, alebo keď sa povracal pred davom fanúšikov. Počas jeho vystúpenia za klavírom ho raz prekvapil fanúšik. Pozrite sa, ako to skončilo.



Katy Perry to neodhadla


Katy Perry, ktorá vo februári navštívila Slovensko v rámci The Prismatic World Tour, má vo svojej koncertnej histórii tiež niekoľko nevydarených kúskov. Na jednom z vystúpení chcela fanúšikom predviesť svoje hudobné majstrovstvo prostredníctvom hry na flautu. Nepodarilo sa jej to a stal sa z toho poriadny trapas.



Nepríjemný pád


Veľmi nemilý zážitok si odniesla speváčka Pink z koncertu v Nemecku. Počas vystúpenia sa mala zachytiť o prístroj, ktorý ju mal vyniesť hore, no technici ho zapli skôr, ako bolo treba. Autorka hitov So What alebo Funhouse spadla z pódia, našťastie sa nezranila.



ODPORÚČAME AJ:
Kino novinky týždňa: Striptér Magic Mike je späť
Serena Williamsová si zahrá vo filme Pixels
Kristína prichádza s klipom k pesničke Ta Ne
Ibrahim Maiga je späť, spoločne s Michalom Chrenkom zdraví Slovensko
Ringo Starr: Člen štvorice Chrobákov jubiluje

Komentáre