Hudba a film

Kino novinky týždňa: Striptér Magic Mike je späť

"Tento týždeň sa môžete tešiť na viaceré filmové lahôdky."

Tomáš Kušnír, 16. júla 2015 8:00
Magic Mike XXL. Foto: csfd.cz

Magic Mike XXL


Tri roky potom, čo Mike na vrchole svojej kariéry ukončil svoju dráhu striptéra a tiež aj ďalší Kráľi Tampy sú pripravení zavesiť svoje povolanie na klinec. Chcú tak však urobiť svojou vlastnou cestou: posledným dychberúcim predstavením na Myrtle Beach. Aj s legendárnym Magic Mikeom. Na ceste za ich poslednou show, na ktorej si urobia niekoľko prestávok v Jacksonville a Savane, aby obnovili staré priateľstvá a spoznali nových ľudí, sa naučia nové triky a prekvapivým spôsobom dajú zbohom vlastnej minulosti.



Ant-Man


Ant Man je najnovší prírastok medzi filmovými spracovaniami komiksov spoločnosti Marvel. Scott Lang (Paul Rudd) je špičkový zlodej a vlamač, vybavený pozoruhodnou schopnosťou zmenšovať svoje fyzické rozmery a súčasne znásobovať svoju silu. Teraz sa však musí netypicky ujať úlohy kladného hrdinu a pomôcť svojmu mentorovi, doktorovi Hankovi Pymovi (Michael Douglas). Ten sa snaží ochrániť tajomstvo obleku Ant Mana pred nástrahami, ktoré ho ohrozujú. Pym a Lang, čeliaci zdanlivo neprekonateľným prekážkam, sú nútení naplánovať a uskutočniť rafinovanú lúpež, ktorá má zachrániť svet.



Levie srdce


Teppo je radikálny neonacista, ktorý si stojí za svojimi názormi, no zároveň však túži po láske a rodine. Keď stretne atraktívnu servírku Sari, všetko sa zdá ideálne, kým nespozná jej malého černošského syna Rhamadhaniho. Teppo sa tak ocitá pred ťažkým rozhodnutím - splní si svoj ​​sen o otcovstve a rodine alebo zostane verný svojej celoživotnej viere a presvedčeniu založenom na diskriminácii a nenávisti? Teppo si musí vybrať a jasné rozhodnutie môže mať fatálne následky nielen pre neho, ale najmä pre tých, ktorých miluje.



ODPORÚČAME AJ:
Serena Williamsová si zahrá vo filme Pixels
Kristína prichádza s klipom k pesničke Ta Ne
Ibrahim Maiga je späť, spoločne s Michalom Chrenkom zdraví Slovensko
Kino novinky týždňa: Nový Terminátor a horor Šibenice
Ringo Starr: Člen štvorice Chrobákov jubiluje

Komentáre