Hudba a film

Kino novinky týždňa: Tom Hardy má ďalšiu sci-fi novinku

"Kino novinky týždňa prichádzajú opäť v novej podobe. Po filme Počiatok si zahrá známy herec Tom Hardy vo filme Šialený Max: Zbesilá cesta."

Matej Martinček, 13. mája 2015 8:00
Na snímke herec Tom Hardy. Foto: TASR

Ladíme 2


Majú skvelé hlasy, dokonalé telá (až na výnimky) a sú kráľovnami v spievaní a capella, takže vo svojich vystúpeniach nepoužívajú hudobné nástroje. Celá Amerika im leží pri nohách a dokonca ich pozvú, aby zaspievali prezidentovi Obamovi k narodeninám. Lenže stačí drobná technická komplikácia, v ktorej figuruje speváčka s príznačnou prezývkou Tučná Amy, bezmocne visiaca na lanách pred Barrackovými očami čiastočne tak, ako ju Boh stvoril. Z Barden Bellas, doterajších miláčikov, sa stáva terč.
Zdroj: Barracudamovie

Trailer k filmu

Zdroj: Youtube

Zabijaci


Hoci je oddelenie ''Q'' momentálne zavalené viac ako päťdesiatimi nedoriešenými prípadmi, jeho šéf Carl Mørck (Nikolaj Lie Kaas) sa rozhodne prísť na koreň jednému, dvadsať rokov starému, prípadu, ktorý sa týka vraždy dvojčat Thomasa a Marii Jongersonových. Carl a Assad (Fares Fares) medzitým svoje rady doplnili o ženskú členku tímu, Rose Knudsen (Johanne Louise Schmidt), ktorej sa na rozdiel od Carla, dobre spolupracuje s Assadom. Stopy tohto starého prípadu, ktorý si Carla a jeho tím prakticky našiel sám, zavedú detektívov do kruhu spoločenskej smotánky, ktorá tvorila pred dvadsiatimi rokmi triedu študentov z vyššej spoločenskej vrstvy, a ktorá si doteraz bezstarostne užíva slobodu.
Zdroj: Continental-film

Trailer k filmu

Zdroj: Youtube

Láska na prvý boj


Zdá sa, že Arnaud strávi pokojné leto v kruhu svojej rodiny, kolegov z práce a najbližších priateľov. Jedného dňa si však všimne krásnu, no drsnú Madeleine, stelesňujúcu čistú energiu a neustály pohyb, ktorá ho svojím nevhodným a niekedy násilným správaním záhadne priťahuje. Kým mierumilovný Arnaud berie veci tak, ako sú, naopak Madeleine neustále s niečím bojuje a prekonáva samu seba. Jej snom je podstúpiť armádny výcvik a Arnaud sa rozhodne ju v tom podporovať a chrániť, čím sa jeho stereotypný život prevráti hore nohami. Nič však nevyjde podľa ich plánu, pretože vzájomne nepatria do svojich rozdielnych svetov. Jediným východiskom je vytvoriť si nový.
Zdroj: Filmeurope

Trailer k filmu

Zdroj: Youtube

Šialený Max: Zbesilá cesta


Režisér George Miller, zakladateľ postapokalyptického žánru a duchovný otec legendárnej série Mad Max sa v ďalšom pokračovaní nazvanom Mad Max: Zbesilá cesta vracia do života cestného bojovníka Maxa Rockatanskyho. Mad Max, prenasledovaný svojou pohnutou minulosťou je presvedčený, že jediný spôsob, ako prežiť, je vydať sa na osamelú púť. Narazí však na ozbrojenú skupinu v obrnenom voze, na ktorej čele stojí elitný Imperator Furiosa. Citadelu, odkiaľ utekajú, terorizuje Important Joe, ktorému niekto ukradol niečo nenahraditeľné. Rozzúrený vojenský vodca zvolá všetky svoje gangy a vo vysokooktánovej cestnej vojne nemilosrdne prenasleduje utekajúcich rebelov.
Zdroj: Continental-film

Trailer k filmu

Zdroj: Youtube

Motýle


Na chátrajúcom šľachtickom sídle žije zberateľka motýľov Cynthia s milenkou Evelyn a vo svojom svojbytnom a trochu výstrednom svete sa oddávajú sadomasochistickým hrátkam.
Zdroj: ASFK

Trailer k filmu

Zdroj: Youtube

ODPORÚČAME AJ:


BERLINALE: Zlatého medveďa získal iránsky režisér Džafar Panahí
Spevák skupiny No Name Igor Timko sa objaví na scéne SND
Imagine Dragons vydali album Smoke + Mirrors
Katy Perry žiarila medzi hviezdami na Grammy Awards 2015
Kino novinky týždňa: Túžba a vášeň vo filme Päťdesiat odtieňov sivej

Komentáre