Hudba a film

Kino novinky týždňa: Film Odobrať z priateľov sa odohráva na internete

"Tento týždeň sa môžete tešiť na viaceré premiérové filmové lahôdky."

Webmagazin.sk, 17. júna 2015 8:00
Záber z filmu Odobrať z priateľov. Foto: barracudamovie.sk

Odobrať z priateľov


Zosmiešniť človeka uverejnením jeho nelichotivej fotografie či chúlostivého videa na internet Vás môže stáť život. To je v kocke príbeh hororu Odobrať z priateľov, ktorý sa volá ako jedna nepopulárna možnosť na najobľúbenejšej sociálnej sieti na svete. Nezvyčajný názov je na mieste, pretože tento veľmi originálny film, ktorý sa stal pre online generáciu doslova senzáciou, sa celý odohráva na internete.


Lokalfilmis


Pišta Lakatoš ako cigánsky prorok predpovedá príchod mesiáša z osady, ktorý zmení svet. Narodí sa Rytmaus a postupne sa z neho stane najznámejší rapper v strednej Európe. Rytmaus uverí, že on je ten mesiáš a kandiduje na prezidenta Slovenskej republiky. Voľby však vyhrá Pišta a zo Slovenska sa vďaka predaju čistej vody stáva svetová veľmoc, ktorá spolurozhoduje o budúcnosti ľudstva...


Pútnik - najlepší príbeh Paula Coelha


Paulo Coelho je jedným z najznámejších a najpredávanejších spisovateľov všetkých dôb. Predalo sa cez 165 miliónov výtlačkov jeho kníh. Coelhovy romány boli preložené do 80-tich jazykov a publikované vo viac ako 150-tich krajinách. Ale jeho dospievanie nebolo tak priamočiare a ľahké ako súhrn jeho spisovateľských úspechov. Coelhova mladícka bilancia by znela: pokus o samovraždu, tri pobyty v ústave pre duševne chorých a tvrdé strety vo všetkých predstaviteľných konfliktov.


Temné miesta


Mysteriózny thriller Temné miesta je adaptáciou knižného bestselleru slávnej spisovateľky Gillian Flynn. Tou prvou bola rafinovaná kriminálna dráma, ktorú poznáme pod názvom Stratené dievča (GONE GIRL).

V hlavnej úlohe exceluje držiteľka Oscara za film Monštrum, Charlize Theron (Hancock, Lúpež po taliansky).

Zdroj: moviemania.sk

ODPORÚČAME AJ:
A. NELLIS: Pravda je niečo, čo sa stáva veľmi relatívnym
Pac-Man ide do kín, pozrite si nový trailer
STAŠOVÁ O FILME ŽIVOJ JE ŽIVOT: Ctím nohavice, ctím mužov
Najoceňovanejší slovenský režisér Barabáš prináša film Suri
Kino novinky týždňa: Tomorrowland je film plný záhad a tajmostiev

Komentáre