Hudba a film

Kino novinky týždňa: Zachráni najodvážnejšia misia v histórii ľudstvo?

"Náš čas na Zemi sa chýli ku koncu. Tím výskumníkov čaká najodvážnejšia misia v histórii ľudstva."

Webmagazin.sk, 5. novembra 2014 10:00
Foto: cine-max.sk


Tím výskumníkov sa odhodlá na najodvážnejšiu misiu v histórii ľudstva: vycestuje z našej galaxie a ich cieľom bude zistiť, či má ľudstvo budúcnosť medzi hviezdami.

Interstellar


Oceňovaný režisér Christopher Nolan (Trilógia Temný rytier, Počiatok) prichádza s ďalším prelomovým filmom. Vo filme Interstellar si okrem iných zahrali držiteľ Oscara Matthew McConaughey (Klub poslednej nádeje), držiteľka Oscara Anne Hathaway (Bedári, Diabol nosí pradu). Scenár k filmu v réžii Christophera Nolana napísali Jonathan Nolan a Christopher Nolan.


Opri rebrík o nebo


Katolícky kňaz Marián Kuffa žije v malej dedinke pod Tatrami. Za posledných dvadsať rokov vytvoril z miestnej fary bezpečný prístav pre vyše dvesto ľudí v núdzi. Bezdomovci, alkoholici, narkomani, deti z detských domovov, telesne postihnutí, či týraní. Neokázalý film o obetavom chlapovi, ktorý sa v tridsiatich rokoch vzdal koníčkov a romantickej mladosti. Jeho príbeh je príbehom o ľudskom milosrdenstve a zároveň je zamyslením sa nad komplikovanými osudmi ľudí odstrčených na okraj spoločnosti.


ODPORÚČAME AJ:
Úžasné filmové triky v novom Draculovi, Darcovi a Labyrinte
Svet spozná muža, ktorý zabil Usámu bin Ládina
Kino novinky týždňa: Odhaľte najväčšiu záhadu života
Nekonečná láska: Týchto päť filmov by mal vidieť každý romantik
Sú dlhokrké ženy na svoje obruče hrdé alebo sa ich chcú zbaviť?

Komentáre