Hudba a film

Kino novinky týždňa: Animovaná séria Kung Fu Panda sa vracia do kín

"Na strieborné plátno prichádza tretia časť Kung Fu Panda."

Webmagazin.sk/Tomáš Kušnír, 16. marca 2016 8:00
Kung Fu Panda 3. Foto: TASR/AP

Kung Fu Panda 3


Jedna z najúspešnejších animovaných sérií na svete sa vracia v roku 2016 vo svojom zatiaľ najväčšom komediálnom dobrodružstve Kung Fu Panda 3. Poov stratený biologický otec sa nečakane objaví a odcestuje spolu s Poom do tajného pandieho raja, kde sa stretnú s novými pandími postavami. Ale keď Kai, zloduch s nadprirodzenými schopnosťami, preletí Čínou ako víchrica a začne porážať všetkých majstrov kung-fu, Po musí urobiť nemožné: naučiť dedinu plnú ťažkopádnych bratov umenia kung-fu, aby sa z nich stalo neohrozené spoločenstvo Kung Fu Pánd.


Denník komornej


Ambiciózna a krásna chyžná Célestine prichádza na prelome 19. a 20. storočia pracovať na francúzsky vidiek k zámožnej rodine Lanlairovcov. Musí sa vyrovnať ako so sexuálnymi návrhmi svojho pána, tak i s nevrlou paňou domu, ktorá vládne v domácnosti pevnou rukou. Zároveň je ale fascinovaná Josephom ― tajuplným záhradníkom so sklonmi k antisemitizmu. Po Jeanovi Renoirovi a Luisovi Buňuelovi je Benoît Jacquot už tretím režisérom, ktorý sfilmoval slávny román Octava Mirbeaua Denník komornej.


Experiment


Pokračovanie celosvetovo úspešných románov Divergencia a Rezistencia, ktoré vtiahli čitateľov do mrazivo realistického postapokalyptického sveta. Teraz nastal čas zistiť, či to nebol všetko len experiment. Tris a Tobias sú opäť spolu – ale za akú cenu. Systém frakcií je kompletne rozvrátený, polovica mesta leží v troskách. Spoločnosť však potrebuje vodcov, a tak sa k moci dostávajú tí, ktorými doteraz ostatní opovrhovali. Tris a Tobias sa vydávajú za plot, aby sa pokúsili odhaliť pravdu o svojom meste. Je naozaj možné, že sú len súčasťou experimentu, z ktorého niet úniku? Alebo je aj toto len ďalšia simulácia?


Zdroj: moviemania.sk

ODPORÚČAME TIEŽ:
Kino novinky týždňa: Zootropolis je mesto ako žiadne iné
Highlighty týždňa: Adele dominovala na Brit Awards
Archeológovia odhalili pozostatky 7000 rokov starých obydlí
LIKE DŇA: Nebezpečný krab s nožom
Británia už nebude uchovávať zákony na pergamenoch

Komentáre