Hudba a film

Kino novinky týždňa: Zootropolis je mesto ako žiadne iné

"Moderná zvieracia metropola je miesto, kde všetky zvieratá žijú spolu, bez ohľadu na veľkosť a stravovacie chúťky, od najväčšieho slona, cez leva až po najmenšieho piskora."

Webmagazin.sk/Tomáš Kušnír, 3. marca 2016 8:00
Zootropolis. Foto: youtube.com

Zootropolis


Moderná zvieracia metropola Zootropolis je mesto ako žiadne iné. Je to miesto, kde všetky zvieratá žijú spolu, bez ohľadu na veľkosť a stravovacie chúťky, od najväčšieho slona, cez leva až po najmenšieho piskora. Keď však do Zootropolisu dorazí ambiciózny policajný nováčik Judy Hoppsová, zistí, že byť prvým králikom medzi veľkými zvieratami policajného zboru nie je vôbec jednoduché.


Ave, Caesar!


Komédia od bratov Coenovcov nás prenesie do obdobia Zlatého veku Hollywoodu v 50. rokoch minulého storočia. Produkovať hollywoodsky film musí byť na nervy, a najmä keď istá neznáma organizácia unesie vašu najväčšiu hviezdu a chce za ňu výkupné. Ale Eddie Mannix se za tie roky naučil, že aj tá najväčšia kríza sa dá vyriešiť.


Grimsby


Nobby má všetko, čo si len muž z Grimsby môže priať, vrátane 11 detí a najsexi priateľky (Rebel Wilson) na celom severovýchode Anglicka. Chýba mu len jeho mladší brat Sebastian, ktorého už 28 rokov márne hľadá. Keď Nobby konečne brata nájde, netuší, že má pred sebou najnebezpečnejšieho agenta MI6, ktorý práve odhalil tajné plány teroristického útoku. Sebastiana však krivo obvinia a dáva sa na útek. S hrôzou si uvedomí, že ak má zachrániť svet, nezaobíde sa bez pomoci najväčšieho blbca na zemi. Svojho brata.


Babysitter


Clemens nemá na svoje deti čas. Pracuje totiž na veľkej zmene územného plánu mesta a zmluvy sú na spadnutie. Chýba už len, aby pár nájomcov opustilo svoje byty a výstavba môže začať. Keď Rolf príde o svoj byt, chce sa pomstiť a rozhodne sa stať babysitterom Clemensových detí. Plán je viac než jasný – sabotáž. Nepočíta ale s tým, že Clemensove deti Winnie a Theo sú pripravené na všetko. Urobili si totiž šport z toho, že sa dokážu zbaviť všetkých svojin opatrovateliek. A verte, že nepoznajú zľutovanie – čo nový babysitter veľmi skoro zistí.


ODPORÚČAME TIEŽ:
Highlighty týždňa: Adele dominovala na Brit Awards
VIDEO: Oscary sú rozdané, Leonardo DiCaprio sa konečne dočkal
Archeológovia odhalili pozostatky 7000 rokov starých obydlí
LIKE DŇA: Nebezpečný krab s nožom

Komentáre