Hudba a film

Kino novinky týždňa: Nazlostiť Keanu Reevesa sa neoplatí

"Tento týždeň prichádza do kín zabijak na dôchodku John Wick so svojou vendetou."

Webmagazin.sk, 22. októbra 2014 12:00
Záber z filmu John Wick. Foto: bontonfilm.sk


Keanu Reeves a Willem Dafoe sa predstavia v akčnom filme, kde sa rúbe les a vo veľkom lietajú triesky. Obaja sú nájomní zabijaci, starí a dobrí priatelia, a teraz sa postavia proti sebe.

John Wick


John Wick je zabijak na odpočinku, presne ten typ chlapíka, ktorému je lepšie sa vyhnúť. Vlámať sa mu do domu, ukradnúť mu auto a zabiť milovaného psa, to sa jednoducho nemalo stať. Strední zlodejíčkovia to nevedeli, ich bossovia v podsvetí však áno. Keď zistia, komu patrí to krásne ukradnuté fáro, zavládne ľahká nervozita a ťažká hystéria. Treba okamžite jednať. Takže zatiaľ čo sa John Wick vydáva na svoju drsnú vendetu, stáva sa zároveň terčom svojich bývalých kolegov - nájomných zabijakov.

Keanu Reeves natáčal všetky nebezpečné scény natáčal, bez kaskadérov. "Všetky skoky, streľby z normálnych aj automatických zbraní, šoférovanie, skoky z budov, všade uvidíte jedine jeho,“ povedal producent Basil Iwanyk. Vo filme je zabitých 95 ľudí. "Snažili sme sa stanoviť si počet ľudí, ktorých môžete z oprávneného rozhorčenia zabiť za to, že vám zabili psa a vyplienili dom. A došli sme k číslu deväťdesiatpäť," prezradil Iwanyk.



ODPORÚČAME AJ:
Romantika a komédia na jednom mieste: Až po uši si určite obľúbite
Legenda alebo fakt: Desať filmových trhákov, ktoré vás dostanú
Do kín prichádza Sudca, plátno ovládnu hollywoodske hviezdy
Interstellar, najočakávanejšie sci-fi tohto roka

Komentáre