Hudba a film

Film o Cuky a Luky sa inšpiroval Hollywoodom, pozrite si prvú ukážku

"Cuky je neúspešná video bloggerka a Luky slávna celebrita. Čo ich spája?"

Webmagazin.sk, 22. februára 2017 9:00
Cuky a Luky. Foto: facebook.com/CUKY LUKY film
Celovečerná komédia Cuky Luky Film prichádza s prvým teaserom, inšpirovaným hollywoodskymi trhákmi. Sprevádza ho komentár v angličtine a množstvo akčných scén so známymi hercami. V hlavných úlohách sa predstavia Petra Polnišová a Zuzana Šebová. Herečky tiež spolupracovali na scenári k filmu. „Spolupráca na scenári prišla úplne prirodzene, pretože Cuky a Luky obe veľmi dobre poznáme,” hovorí Polnišová. “Veľa vtipov ale vznikalo aj priamo na nakrúcaní,” dopĺňa ju Šebová.

Producent filmu Daniel Dangl upozorňuje, že film ukáže Cuky a Luky inak, ako ich poznajú ich fanúšikovia. „Nepôjde o súbor skečov, na aké ste boli zvyknutí, ale o riadny celovečerný film,“ vysvetľuje.

Režisérom filmu je známy český filmár Karel Janák, ktorý má na svedomí populárne komédie Snowboarďáci či Rafťáci, o kameru sa postaral Tomáš Juríček stojaci za hitom Kandidát.



A o čom Cuky Luky Film je? "Cuky (Petra Polnišová) je neuznaná video bloggerka s túžbou po sláve, Luky (Zuzana Šebová) zas celebrita na výslní, ktorá má všetko, čo by si človek mohol priať. Okrem jedinej jednej veci - lásky. Aby Luky získala muža svojich snov, musí z obyčajnej ženy z ľudu vytvoriť Miss. Čo sa však stane, ak tou obyčajnou ženou bude práve expertka na trapasy, Cuky?" píšu tvorcovia filmu.

Dátum premiéry je 20. apríla 2017.

Zdroj: TS CUKY LUKY FILM

ODPORÚČAME TIEŽ:
Tri matky, tri podozrivé. Známe herečky sa stretli v napínavom seriáli
Highlighty týždňa: Začali natáčať pokračovanie Perinbaby
KINO NOVINKY TÝŽDŇA: T2 TRAINSPOTTING už aj na Slovensku
V kinách je Odysea, príbeh filmára a dobrodruha J. Cousteaua

Komentáre