Autá

Šialený stroj na šrotovanie áut: Pick-upy zožerie ako hamburger

"Tvoriť je krásne, ale ničenie je zábava. Ľudia, ktorí sa živia šrotovaním áut a strojov musia mať v práci celý kopec zábavy, najmä ak pracujú s takouto šialenou drvičkou. "

Erik Stríž, 10. novembra 2015 10:00
Drvička áut Foto: YouTube kanál DATS Tube
Keď si kupujeme nové auto, zvyčajne nás ani len nepadne rozmýšľať nad tým, ako sa ho raz zbavíme a ako skončí. Či bude roky tráviť zhrdzavené na vrakovisku alebo pôjde rovno do drvičky, v ktorej sa zázračne premení na hromady kovového šrotu. Je však takmer isté, že aj to vozidlo, na ktorom ste dnes prišli do práce, raz takto skončí. Bude to však famózne zakončenie života, pretože drvičky automobilov sú stroje priamo z horúcich pekiel.


Zdroj: youtube.com

Drvičky odpadu a automobilov sú mimoriadne stroje, v ktorých sa spája extrémny výkon a odolné materiály. Kovové zliatiny, hliník, železo, plasty, sklo, to všetko pre podobné zariadenia nepredstavuje žiadny problém a stačí iba niekoľko sekúnd na to, aby sa celé auto zmenilo na nevzhľadnú a neveľkú kopu zošrotovaného odpadu. Tento odpad je možné následne triediť a recyklovať.

Ak by ste nevedeli, drvičky na automobily naozaj sú rôznorodé. Niektoré automobil doslova požujú a vypľujú, iné rozsekávajú karosériu, motorovú časť a celý interiér, ďalšie zasa z päť metrov dlhej limuzíny spravia kocku o veľkosti jeden kubický meter. Všetky tieto stroje vynikajú mimoriadnou, pre človeka takmer neuveriteľnou, silou.


Zdroj: youtube.com

Nepochybne aj vás napadne, akú hrôzu by musel zažívať človek, ktorý by sa nešťastím dostal do takejto drvičky. Je jasné, že by išlo o jeden z najhorších koncov, aký môže naša predstavivosť pochopiť.

ODPORÚČAME AJ:
Vzniká nová značka luxusných áut, do roku 2020 bude mať šesť modelov
Toto je najškaredšie auto na svete, na ktoré sa skoro zabudlo
Nová technika v autách chce predvídať správanie detí a kengúr
Vodný skúter a cestná motorka v jednom

Komentáre