Život

Na internete nájdete aj zradné ponuky na darčeky. Vyvarujte sa im

"Medzi najobľúbenejšie darčeky patria wellness pobyty na horách, rodinné dovolenky, ale aj silvestrovské pobyty. Výška zľavy môže dosiahnuť aj stovky eur."

Webmagazin.sk, 13. decembra 2014 14:00
Zľavové portály ponúkajú stovky produktov. Foto: screenshot


Vianočné sviatky sa nezadržateľne blížia a spolu s nimi sa roztáča hektický kolotoč nákupov. Ak sa vám nechce chodiť po obchodoch, nakúpiť môžte aj na internete. Máme pre vás niekoľko skvelých tipov na darčeky z ponuky zľavových portálov.

"Tohtoročnou novinkou je rozšírená ponuka skipasov, vyhľadávaná je silvestrovská lyžovačka, či kombinácie kupónov na wellness pobyt a skipas, čo predstavuje dvojnásobnú úsporu pre zákazníka," vysvetlil hovorca Asociácie portálov kolektívneho nakupovania Marian Tar.

Ak máte malé deti, určite pod vaším vianočným stromčekom nesmú chýbať hračky. Ponuka portálov kolektívneho nakupovania je aj v tejto kategórii nesmierne pestrá a široká. "Do popredia sa oproti minulým rokom dostávajú náučné hračky, ktoré deti vzdelávajú, či rozvíjajú ich kreativitu," prezradil Tar.
Prostredníctvom zľavových portálov nakúpite aj darčeky pre deti. Foto: screenshot

Ide napríklad o drevené skladačky, tablety na výučbu angličtiny, či novinku na našom trhu – kinetický piesok. Rovnako však svojich najmenších potešíte aj tradičnými darčekmi, ako sú autá na diaľkové ovládanie, hovoriace zvieratká alebo projektory nočnej oblohy.

Pri darčeku pre dospelých si určite vyberiete z ponuky hodiniek, šperkov, oblečenia, kožených doplnkov či elektrotechnických hračiek, čo sú podľa prieskumu najčastejšie darčeky pod vianočným stromčekom v slovenských domácnostiach. "Portály združené v asociácii dôkladne preverujú poskytovateľov zliav, ide teda vždy o tovary v prvotriednej kvalite a nákup je bez rizika," ubezpečil Tar.

Pokiaľ však hľadáte originálnejšie darčeky, zľavové portály vyhovejú aj vám. Medzi najzaujímavejšie ponuky určite patria vyhliadkové lety lietadlom, adrenalínová turistika, rafting či prenájom snežného skútra alebo štvorkolky. Treba povedať, že mnohé z týchto ponúk sú doslova ušité na mieru práve zľavovým portálom, a nikde inde ich nenájdete.
Na zľavových portáloch nájdete aj adrenalínové ponuky. Foto: screenshot


Nezabúdajte však, že mnohé ponuky zľavových portálov sú limitované určitým počtom kupónov, preto si rozhodne nákup nenechávajte na poslednú chvíľu. Predídete tak sklamaniu, že vytúžený darček už nie je dostupný vo vašej obľúbenej farbe či veľkosti. Rovnako treba pri nákupe myslieť na to, že väčšina tovarov je doručovaná slovenskou poštou, preto si pred nákupom u poskytovateľa overte, že váš darček stihne doraziť včas.

Predvianočný zhon so sebou prináša veľa zradných a neserióznych ponúk, preto zľavové kupóny nakupujte iba u overených a dôveryhodných partnerov. Všetkým, ktorí chcú nakupovať bezpečne, odporúčame využívať portály patriace pod Slovenskú asociáciu portálov kolektívneho nakupovania, ktorá garantuje ich finančnú stabilitu a stanovuje prísne podmienky pre výber poskytovateľov.

Zoznam portálov, ktoré patria do Slovenskej asociácie portálov kolektívneho nakupovania nájdete na www.sapkn.sk alebo ich spoznáte podľa pečate, ktorá sa nachádza priamo na webe zľavového portálu.

ODPORÚČAME AJ:
Veselé vianočné príbehy alebo ako donútiť Ježiška kúpiť bicykel
Neviete, čo kúpiť vášmu partnerovi pod stromček? Tu je päť tipov
Neviete, čo kúpiť vašej polovičke pod stromček? Tu je päť tipov
Štyri triky, ktorými vás obchodníci balamutia
Týchto sedem potravín vás zbaví predvianočného stresu

Komentáre