Život

Tento vek by zvodnej Angeline Jolie tipoval málokto

"Dokázala to. Má veľkú rodinu, radia ju k najkrajším ženám sveta a svojou činnosťou pomáha meniť svet. Angelina Jolie vstupuje do ďalšej etapy svojho života."

Webmagazin.sk, 4. júna 2015 8:00
Americká filmová herečka režisérka a produkčná Angelina Jolieová pózuje fotografom po tlačovej konferencii po svetovej premiére svojej režijnej a produkčnej filmovej drámy z druhej svetovej vojny Unbroken v Sydney 18. novembra 2014. Foto: TASR/AP
Americká herečka a režisérka Angelina Jolie sa narodila 4. júna 1975 v Los Angeles. Na herectvo a veľký úspech bola teda predurčená už odmala. Možno ju poznať z filmov Narušenie, Výmena alebo ako Laru Croft z filmovej adaptácie hry Tomb Raider. Kráska s plnými perami sa dnes dožíva 40 rokov.

Zabránila rakovine


Americká herečka si nechala odstrániť obidva prsníky, vyoperovať vaječníky a vajcovody. Prečo? Obávala sa rakoviny. Výsledky testov Angelinu veľmi nepotešili a preto sa rozhodla pre preventívny zákrok. Jej mama zomrela na rakovinu vaječníkov a tiež niekoľko rodinných príslušníkov. Dobrovoľne sa tak dostala do menopauzy, na ktorú sa, podľa jej slov, musela pripravovať fyzicky aj psychicky. Motivácia vidieť svoje deti vyrastať však bola silnejšia. "Nebudem môcť mať ďalšie deti a očakávam nejaké fyzické zmeny. Som vyrovnaná s tým, čo príde, nie preto, že som silná, ale kvôli tomu, že je to súčasťou života. Netreba sa obávať," napísala herečka vo svojom texte pre The New York Times.



Prsteň od Pitta


Takmer desať rokov tvorí pár s hercom Bradom Pittom. Ich láska vzplanula počas natáčania kultového filmu Mr. & Mrs. Smith (2005). Vtedy bol Brad Pitt ženatý s Jennifer Aniston a hollywoodske média teda mali o čom písať. "Neodpustila by som si, ak by som mala niečo intímne so ženatým mužom, keďže môj vlastný otec podviedol moju mamu. Nemohla by som sa na seba ráno pozrieť, ak by som to urobila. Muž, ktorý podviedol svoju ženu, by ma nepriťahoval," uviedla Angelina Jolie pre Daily News.

Začiatkom roka 2006 Angelina oznámila svoje tehotenstvo a na svete bol ďalší prominentný pár – Brangelina. O šesť rokov neskôr oznámili svoje zasnúbenie. Dizajnérom prsteňa sa stal samotný Brad Pitt a pomáhal mu Robert Procop. Zásnubný prsteň vyrábali takmer rok a bol vyrobený špeciálne pre Angelininu ruku. Pár si povedal svoje "áno" minulé leto vo Francúzsku.

Občianka troch kontinentov


Filmová hviezda, ktorá má korene aj na Slovensku, je občiankou troch kontinentov. Narodila sa ako Američanka. Vďaka jej práci dostala občianstvo od kráľa Kambodže. Angelina Jolie sa v posledných rokoch preslávila aj ako skvelá režisérka. Jej filmový debut, V krajine krvi a medu (2011), opisuje ľúbostný príbeh na pozadí vojny v Bosne a Hercegovine. Za zachovanie pravdy dostala čestné európske občianstvo.

Pozrite si ďakovnú reč Angeliny Jolie, ktorá získala cenu Jeana Hersholta za humanitárnu pomoc:

Zdroj: youtube.com

Zdroj: boomsbeat.com

ODPORÚČAME AJ:
Vojna pohlaví: Čo ženy najviac nenávidia na mužoch?
Deň Afriky: Päť častých mýtov, ktoré sa spájajú s týmto kontinentom
Úspech slovenských vín
Máte doma hanblivé dieťa? Vieme, ako mu pomôcť
Ako sa zmenili ľudské kosti? Výrazne k horšiemu

Komentáre