Život

Skočte si pre EXTRA zľavu až 30 % do DATARTu

"DATART poteší svojich zákazníkov začiatkom jari EXTRA zľavami až 30 %. "

OTS, 8. marca 2024 8:00
Foto: DATART
Zákazníci nájdu v ponuke malé a veľké domáce spotrebiče, televízory, notebooky, mobily, záhradnú techniku a široký sortiment príslušenstva za skvelé ceny. EXTRA zľavy trvajú od 8. do 18. marca 2024 na e-shope a v každej predajni DATART.

Dni plné nabitých zliav v DATARTe sú tu! Využite zľavy až 30 % na vybrané malé a veľké domáce spotrebiče značky, ako napríklad AEG, Mora, Bosch, Siemens, Whirlpool, televízory Samsung a LG a mnohé ďalšie, notebooky, mobily a aj produkty osobnej starostlivosti.


Po dlhých chladných mesiacoch je tu konečne aj jarná sezóna, ktorú majú v obľube najmä domáci majstri a vášniví záhradkári. Narazili ste pri revízii svojej dielne na chýbajúcu záhradnú techniku či náradie? Teraz je ten správny čas doplniť ich! Ak potrebujete dokúpiť aj ostatné príslušenstvo využite v DATARTe EXTRA zľavu na produkty značky Fieldman, Einhell, Black+Decker a ďalšie. Počas EXTRA zliav si na svoje prídu aj dámy, ktoré milujú domáce pečenie a sladké cukrovinky. Z ponuky malých domácich spotrebičov si počas obdobia od 8. do 18. marca 2024 môžete vybrať šikovného pomocníka za skvelú cenu, ktorý vám pomôže pripraviť pestré veľkonočné pochúťky pre očakávaných hostí.

Foto: DATART

EXTRA zľava aj na audiotechniku a ďalšie príslušenstvo


Ako si ešte viac spríjemniť chvíle v prebúdzajúcej sa záhrade alebo v dielni? Pustite si svoj obľúbený playlist a práca vám pôjde od ruky. Či už si ho vychutnáte v slúchadlách, z reproduktora alebo rádia, necháme na vás. No nezabudnite! Kúpa audiotechniky vrátane foto techniky a príslušenstva vás teraz vyjde oveľa lacnejšie. Nakupovať počas EXTRA ZLIAV sa naozaj oplatí. Preto navštívte e-shop DATART alebo jednu z 21 predajní a vychutnajte si zľavy naprieč celým sortimentom, ktoré si pripravil pre svojich zákazníkov najväčší elektrošpecialista.

Foto: DATART

Potrebujete pomôcť s výberom?


Využite službu CHYTRART a nechajte si poradiť od odborníkov, ktorí spolu s vami nájdu najlepšie riešenie pri výbere akéhokoľvek spotrebiča tak, aby splnil vaše očakávania. Vo všetkých predajniach DATART na Slovensku vám elektrošpecialisti poskytnú kvalitné a zrozumiteľné poradenstvo a odpovedia na všetky otázky, ohľadom vami vybraného elektra. K službám pre zákazníkov, ktoré poskytuje DATART, patria aj DOPRAVART – doprava spotrebiča až domov k zákazníkovi a vynesenie prakticky kamkoľvek a na ktorékoľvek poschodie spolu s inštaláciou, sprevádzkovaním či demontážou a odvozom starého spotrebiča na ekologickú likvidáciu a RÝCHLART – vyzdvihnutie objednávky z e-shopu do 30 minút v predajni zadarmo.

V DATARTe sa môžete spoľahnúť na vysokú úroveň služieb a širokú ponuku elektrospotrebičov za bezkonkurenčné ceny. Navštívte najbližšiu predajňu DATART alebo kliknite na e-shop a užívajte všetky výhody DATARTu.

Komentáre