Život

Highlighty týždňa: Vojvodkyňa Kate pózovala na obálke Vogue

"Autorom novej série snímok Kate je fotograf Josh Olins a Vogue ich prinesie vo svojom júnovom vydaní."

Tomáš Kušnír, 3. mája 2016 12:00
Vojvodkyňa z Cambridge Kate na obálke časopisu Vogue. Foto: TASR/AP
Britské vydanie magazínu Vogue oslávi 100. výročie svojho vychádzania s portrétom bývalej Kate Middletonovej, manželky princa Williama, na obálke. Kate má na sebe tmavohnedé sako a pánsky typ klobúka. Vojvodkyňa z Cambridge sa rozhodla pre neformálny look na svojej prvej obálke Vogue. Autorom novej série snímok Kate je fotograf Josh Olins a Vogue ich prinesie vo svojom júnovom vydaní. Niektoré z nich budú umiestnené v londýnskej Národnej portrétnej galérii.

Smatanová prichádza s piesňou Horou


Speváčka a skladateľka Zuzana Smatanová prichádza s novou piesňou Horou. Zuzana skladbu zložila, napísala k nej text a dokonca ju aj produkovala. Touto piesňou vyjadruje lásku k slovenským horám, ktoré sú pre ňu miestom úniku pred chaosom mesta. Na nahrávke songu, ktorá vznikal osem mesiacov, spolupracovalo viac ako 30 ľudí. Zaujala aj autorov filmového dokumentu Krajina bez tieňa, ktorí si ju vybrali za titulnú pieseň k filmu.


Korunku Miss Slovensko 2016 získala Kristína Činčurová z Lučenca


Na snímke uprostred víťazka 21. ročníka prestížnej súťaže krásy Miss Slovensko 2016 Kristína Činčurová, vľavo prvá vicemiss Michaela Meňkyová a vpravo druhá vicemiss Lenka Tekeljaková 29. apríla 2016 v Bratislave. Foto: TASR/Andrej Galica
Kristína Činčurová, 18-ročná študentka gymnázia v Lučenci, sa v sobotu večer (29.4.) stala Miss Slovensko 2016 a pocestuje na Miss World. Jej úspech bol o to väčší, že získala aj tri vedľajšie ocenenia - Miss Gosh 2016, Miss Príjemný hlas a Miss Press. V 21. ročníku tejto prestížnej súťaže krásy sa prvou vicemiss stala 21-ročná Michaela Meňkyová z Nitry, ktorá bude reprezentovať Slovensko na Miss International, druhou vicemiss je 23-ročná Lenka Tekeljaková zo Žiliny, ktorá pocestuje na Miss Supranational.

Dara Rolins prespievala hit Wild World pre novú českú komédiu


Slovenská speváčka Dara Rolins venovala svoju coververziu hitu Wild World novej českej komédii Ako sa zbaviť nevesty. K piesni z pera britského hudobníka Cat Stevensa vznikol videoklip v réžii Tomáša Medeka, v ktorom sa Dara mala objaviť v svadobných šatách. "Pôvodný nápad pána režiséra to bol, ale to som zavrhla hneď," prezradila speváčka, ktorá zvolila svoj najobľúbenejší outfit - džínsy a tielko. "Som za normálne dievča, ktoré si prezerá album s fotkami zo svadby, spomína na to, čo jej rodina zažila," vysvetlila Dara Rolins príbeh videoklipu.


ODPORÚČAME AJ:
Pri stavebných prácach v Španielsku narazili na poklad z doby rímskej
Deväťdesiatročná matrika odhaľuje tajomstvá spred 2. svetovej vojny
Riziko roztápania grónskych ľadovcov je väčšie ako predpoklad
Z príbuzných Leonarda da Vinciho žije 35, väčšina v Toskánsku
Archeológovia našli hroby z doby bronzovej

Komentáre