Život

Highlighty týždňa: Herečka Jennifer Anistonová sa potajme vydala

"Aj počas horúcich letných dní sa dejú zaujímavé veci. Prečítajte si výber tých najlepších. "

Tomáš Kušnír, 10. augusta 2015 12:00
Justin Theroux a herečka Jennifer Anistonová. Foto: TASR/AP
Americká herečka Jennifer Anistonová sa minulý týždeň potajme vydala. V stredu 5. augusta povedala v Los Angeles áno snúbencovi Justinovi Therouxovi. Svadba sa konala v dome páru vo vychytenej štvrti Bel Air v prítomnosti 70 hostí. Priatelia a príbuzní boli pôvodne pozvaní na oslavu Therouxových narodenín. Pre 46-ročnú Anistonovú, ktorú preslávil seriál Priatelia, to je druhé manželstvo. V rokoch 2000-2005 bola vydatá za herca Brada Pitta.


Mladomanželia nakúpili za peniaze zo svadby jedlo pre 4000 utečencov


Čerstvo oddaný pár z mesta Kilis, ležiaceho na juhovýchode Turecka neďaleko sýrskych hraníc, sa rozhodol využiť peniaze, ktoré utŕžil za svoju svadbu, na nákup potravín pre 4000 sýrskych utečencov. Manželský pár jedlo osobne a vo svadobných šatách rozdával utečencom, ktorých pozval na svoju svadbu. Turecko v súčasnosti poskytuje prístrešie približne dvom miliónom sýrskych utečencov, čo je omnoho viac ako ktorákoľvek iná krajina.


Kotleba nepodpíše divadlu dotácie, pred úradom bol na protest pohreb


Marián Kotleba. Foto: TASR/Erika Ďurčová
Zrušenie 11. ročníka tradičného festivalu Dni tanca pre vás a ohrozená existencia profesionálneho tanečného Divadla Štúdio tanca v Banskej Bystrici vyvolali v meste pod Urpínom rozhorčenie. Dôvodom je fakt, že predseda Banskobystrického samosprávneho kraja (BBSK) Marian Kotleba nepodpísal zmluvy na čerpanie dotácií, ktoré divadlo získalo od ministerstva kultúry. Predseda BBSK nemá záujem na rozvoji smeru dekadentného umenia, preto sa rozhodol, že dotácie pre Divadlo Štúdio tanca nepodpíše.

Bobbi Kristinu Brownovú pochovali po boku matky


Bobbi Kristinu Brownovú - jediné dieťa zosnulej speváčky Whitney Houstonovej, ktorá zomrela 27. júla približne pol roka po tom, ako utrpela nezvratné poškodenie mozgu, pochovali v utorok na cintoríne vo Westfielde v americkom štáte New Jersey. Pred cintorínom sa zišli desiatky fanúšikov Bobbi Kristiny a jej matky, ktorá zomrela pred tromi rokmi. Okolnosti, ktoré viedli k smrti mladej ženy, sú stále predmetom vyšetrovania.

ODPORÚČAME AJ:
Čo to znamená byť transgender?
Päť dôvodov, prečo muži odmietajú sex
Riziko rozvodu: Zistili sme, v ktorom veku je najväčšie
Mali by ste zmeniť prácu? Štyri najčastejšie signály, ako to zistíte
Narcisti potrebujú na svoju dokonalosť potvrdenie

Komentáre