Zdravie

Jednorazovky, ktoré musíte vyskúšať: Postarajú sa o váš zvodný vzhľad

"Máte nejakú kozmetiku, ktorú neustále používate a nedáte na ňu dopustiť? V poriadku. No občas by ste mali vyskúšať aj takéto jednorazovky, ktoré zmenia váš vzhľad ihneď k lepšiemu."

Diana Vaculová, 18. marca 2015 11:00
Ilustračné foto. Foto: TASR
Každá žena by si z času na čas mala dopriať extra starostlivosť. Ak práve nemáte dosť financií na prestížne wellnessy či masáže, skúste si dopriať niečo z toho aj doma. Stačí, ak skočíte do drogérie a nakúpite takzvané jednorazovky. Z toho, čo s vami dokážu budete paf! Inšpirujte sa spolu s nami!

Koniec čiernym bodkám


Známe osobnosti ich odstraňujú v jednom kuse, tak prečo nie vy? Hlavne, ak k tomu stačí jednoduchá náplasť, ktorá vám prečistí celú tvár. V drogérií nájdete mnoho takýchto prípravkov, takže stačí už len zvoliť oblasť vašej pleti, ktorá je nimi najviac posiata. A po aplikácií sa zaručene môžete tešiť zo skvelého efektu. Okrem toho, je to absolútne bezbolestné.


Masky


Či už siahnete na pleťové alebo vlasové masky, môžete si byť isté, že sa vám vaše telo odvďačí. Tieto masky totiž obsahujú mnoho vitamínov, ktoré vám prospejú a ak nepatríte k domácim gazdinkám, ktoré si vyrobia zábaly pokojne aj z toho, čo chladnička dá, potom by mala byť táto možnosť pre vás vykúpením. Spravte si pohodový víkend a potešte svoje telo.

Protivráskové ošetrenie pre vypnutie a formovanie pleti Foto: Bernard Cassière

Experiment


Keď už budete mať dokonale vyčistenú pleť aj vlasy, mohli by ste skúsiť trošku zaexperimentovať. Čo tak vyskúšať jednorazové mihalnice? Ak idete cez víkend niekde von, vyskúšajte takýto netradičný mejkap. Samozrejme je ideálne, ak vám s tým pomôže vaša kamarátka. Vyberajte si pekné a husté trsy s primeranou dĺžkou, vďaka ktorým budete mať dokonalý zvodný pohľad. Na druhý deň ich síce vyhodíte do koša, ale byť sexi bohyňou aj jeden večer je tiež fajn. Čo vy na to?

ODPORÚČAME AJ:


Cestovateľ Miroslav Zikmund prichádza s dokumentom Století
Držiteľka Krištáľového krídla Magdaléna Rovňáková žije hudbou
Osem dôvodov, prečo je skvelé byť dvadsiatnikom
Speváčka Lenny vydáva nový singel Bones
Získala štyri tituly MISS: Denisa Vyšňovská prevalcovala súperky

Komentáre