Štýl

Ešte nemáte rifľovú košeľu či bundu? Šup, Šup do obchodu

"Stačí ak zájdete do obchodu a rozhodnete sa pre prvú rifľovú bundičku, ktorá vám padne do ruky. O jej výhodách by sa totiž dalo hovoriť donekonečna."

Eva Frantová, 6. októbra 2015 9:00
Ilustračné foto Foto: Webmagazín
Počasie vonku sa nám strieda ako ponožky a my samy nevieme, čo vybrať zo šatníka. Na kabát je ešte príliš teplo, vo svetríku sa však vydržať nedá. Ak máte podobný problém, vyriešime ho za vás rýchlo a jednoducho. Stačí ak zájdete do obchodu a rozhodnete sa pre prvú rifľovú bundičku, ktorá vám padne do ruky. O jej výhodách by sa totiž dalo hovoriť donekonečna.

Vzdušná, no teplá


Pri rifľovej bunde sa o dostatočné teplo naozaj nemusíte báť. Bunda vás nielenže zahreje, ale i ochráni pred vetrom. Denimový materiál totiž skoro vôbec neprepúšťa, je vzdušný a priliehavý. Ak však aj napriek tomu máte obavy, rozhodnite sa pre predĺženú verziu, ktorá vás ochráni i v chladnejších dňoch.

Ilustračné foto Foto: Webmagazín


Košeľa? Prečo nie


Nie každá žena obľubuje rifľové bundy a možno je skôr zástankyňou klasickejšej módy. Ak je to váš prípad, rifľová košeľa je pre vás ako stvorená. Nepôsobí vôbec rušivo, je vhodná takmer na každú príležitosť a skvele sa kombinuje s neuveriteľným množstvom doplnkov. Noste ju so sukňou, ako modelka na obrázku alebo k nohaviciam, pozor však, aby ste omylom nevybrali zo skrine džínsy. Váš outfit by totiž pôsobil až príliš fádne a neoriginálne. A to my predsa nechceme.

Hodí sa naozaj každému


Nie ste už najmladšia a bojíte sa, čo by okolie vášmu outfitu povedalo? Obavy sú v tomto prípade bezpredmetné. Rifľové veci sú absolútne unisex a svoje čaro vedia vytvoriť v každom veku. Ak už máte nejaké tie rôčky navyše o to lepšie. Rifľovina vás omladí a vás celkový outfit bude pôsobiť neskutočne sviežo.

ODPORÚČAME AJ:
Chcete byť trendy študentka? Odhoďte kabelku
Zlatá je svadobnou farbou jesene, nechajte sa ňou zviesť
Jeseň začala: Už viete, akým účesom ju privítate?
Máte už tú správnu vôňu na jeseň? Pomôžeme vám s výberom

Komentáre